Χαράλαμπος Σολέας

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Ενεργειακών Θεραπειών και Σεμιναριών Προσωπικής Ανάπτυξης, πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου και του Ι.Ψ.Ε. Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του.

 

Ξεκίνησε από νωρίς να μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά καθώς και εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας όπως ρεφλεξολογία , βότανοθεραπεία και άλλα, όμως  αυτό που πραγματικά τον τράβηξε και αφιέρωσε χρόνια σε μελέτες  είναι η ύπνωση ή υπνοθεραπεία και η ψυχοθεραπεία.

Βλέποντας την μεγάλη διαφορά που έκανε στον ίδιο η ύπνωση καθώς τον  βοήθησε να ξεπεράσει πολλά προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Συνέχισε τις σπουδές του στην κλινική υπνοθεραπεία και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό τα οποία  εξασκεί και διδάσκει.

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι διεθνής εκπαιδευτής του NLP που παρέχει λύσεις NLP για μεμονωμένους και εταιρικούς πελάτες κι ένας από τους λίγους  Εκπαιδευτές του NLP στον Ελλαδικό χώρο που προσφέρει  πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις στον NLP (NeuroLinguisticProgramming) για πάνω από 10 χρόνια. Η πολυετή πείρα έχει επικυρώσει πλέον την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας του.

Στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.

Έχει εκπαιδευτεί από τους καλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου όπως: Richard Bandler co-developer of NLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς.

Δίνει προσωπικές συνεδρίες για Προσωπική Συμβουλευτική για συναισθηματικά, προσωπικά, ψυχοσεξουαλικά προβλήματα, προβλήματα σχέσεων, εργασίας , κακών συνηθειών, εξαρτήσεων κ.α 

Οι εκπαιδεύσεις που διδάσκει είναι για:

(Practitioner) NLP

NLPMasterPractitioner

NLP Εκπαίδευση Εκπαιδευτών

Εκπαίδευση Υπνοθεραπείας σε επίπεδο διπλώματος

Προσωπική Συμβουλευτική - Life Coaching

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου στον σύνδεσμο: http://www.soleas.eu

Είναι συχνά καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε οργανωμένα σύνολα για διαλέξεις και μαθήματα στα θέματα που κατέχει και διδάσκει.

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι  μέλος μεταξύ άλλων και των ακόλουθων επαγγελματικών συνδέσμων.

                                   

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διονυσία Κλαρνετατζή Θωμάς Σλάμαρης »

Ημερολόγιο

Απριλίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: