Υπηρεσίες

Διαχείριση Σχέσεων με τα ΜΜΕ


Επικοινωνία χωρίς ΜΜΕ δεν νοείται. Είτε μιλάμε για τηλεοπτικά, είτε για ραδιοφωνικά, είτε για έντυπα ή ηλεκτρονικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε εθνικό ή περιφερειακό επίπεδο αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση δημοσιότητας.

Πως διοργανώνουμε μία συνέντευξη Τύπου, πως συντάσσουμε και στέλνουμε ένα Δελτίο Τύπου, πως εξασφαλίζουμε την προβολή της επιχείρησή μας, πώς «χτίζουμε» τις δημόσιες σχέσεις μας με τους δημοσιογράφους, τους συντάκτες και τους παράγοντες των ΜΜΕ;

Ποια η διαφορά μίας διαφημιστικής καμπάνιας από μία καμπάνια δημοσιότητας, πόσο συμβάλει η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην «εικόνα» της επιχείρησής μας; Αυτές και πολλές άλλες απαντήσεις θα σας δώσει η έμπειρη δημοσιογραφική και επικοινωνιακή μας ομάδα η οποία μπορεί να εκπαιδεύσει και το προσωπικό σας δίνοντας του τα κατάλληλα εργαλεία για να δημοσιοποιεί αποτελεσματικά τις δράσεις σας.

Επίσης, θα είμαστε δίπλα σας εάν (ο μη γένοιτο) χρειαστεί να διαχειριστείτε ψύχραιμα μία κρίση, αποφεύγοντας την αρνητική δημοσιότητα. Μπορούμε να χτίσουμε μαζί μία επικοινωνιακή καμπάνια, ανάλογα με τις ανάγκες σας και έπειτα, να αξιολογήσουμε μαζί τα αποτελέσματά της.

Η δημοσιότητα δεν είναι μόνο ένας αγώνας ταχύτητας στην εποχή της κυριαρχίας των ηλεκτρονικών μέσων αλλά ταυτόχρονα και ένας μαραθώνιος, γι’ αυτό χρειάζεστε την έμπειρη και αξιόπιστη προπονητική ομάδα μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε για ένα προσωπικό ραντεβού.

e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστε περισσότερα...

Επικοινωνία & Σχέσεις με τους Πελάτες σας

Η διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, η προσέλκυσή τους, η δημιουργία εμπιστοσύνης, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου έχουν κομβικό ρόλο στην επιτυχία μίας επιχείρησης.

Η εξυπηρέτηση του κοινού, είναι ο «πρεσβευτής» της επιχείρησης και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας της με τις πιο μοντέρνες μεθόδους. Επίσης, να ενισχύσουμε τη μηχανοργάνωση του πελατολόγιου σας μέσω σύγχρονων εργαλείων όπως προγράμματα CRM, προσαρμοσμένες βάσεις δεδομένων και να αναπτύξουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Έχουμε εμπειρία στην οργάνωση εταιριών, αλλά και επαγγελματιών – φυσικών προσώπων. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε, να σας εξελίξουμε και να σας ανοίξουμε νέους δρόμους.

Να σας πληροφορήσουμε για τις νέες τάσεις της αγοράς, για νέα προγράμματα και μεθόδους. Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες ψηφιοποίησης και δημιουργίας, ανάπτυξης, αναβάθμισης, συντήρησης και ενημέρωσης βάσεων δεδομένων θα οργανώσετε σωστά την καθημερινότητά σας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Θεωρούμε πως οι πωλήσεις απαιτούν μία ικανότητα που αποκτάται με το χρόνο και όλοι μπορούν να εκπαιδευθούν σε αυτή.

Διαθέτουμε πολλά βιώματα από διάφορα είδη πωλήσεων και προσεγγίζουμε θέματα όπως η εξεύρεση υποψηφίων πελατών, ο χειρισμός των αντιρρήσεών τους, η οργάνωση του χρόνου ή η ανάπτυξη της σωστής προσωπικής και εργασιακής ψυχολογίας για την επιτυχία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας  ΕΔΩ  ή τηλεφωνήστε για ένα προσωπικό ραντεβού.

e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστε περισσότερα...

Δημιουργία & Διαχείριση Ιστοσελίδας & Social Media

 

Το διαδίκτυο (και ιδίως η Google) είναι πλέον το κύριο μέσο αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών συνεπώς γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια «δυνατή» και ανταγωνιστική ιστοσελίδα, διαθέσιμη στους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτουμε εμπειρία και μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, παρουσιάζοντάς τη σωστά, φροντίζοντας να αναδειχτούν οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα κάνουμε τις απαραίτητες προγραμματιστικές ενέργειες προκειμένου η ιστοσελίδα να έχει απήχηση και επισκεψιμότητα, ενώ αφού τη δημιουργήσουμε τον κύριο λόγο έχει η διαχείρισή της.

Η συνεχής ανανέωση της ιστοσελίδας σας, θα φέρει περισσότερους επισκέπτες, θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των πελατών σας και θα βοηθήσει σε σύντομη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης.

Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα, καταγράφουμε την υπάρχουσα κατάσταση και διαχειριζόμαστε τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) μέσω ενός ειδικού λογισμικού που θα μπορεί αντικειμενικά να απεικονίσει τι σημερινές θέσεις που κατέχει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και να καταγράψει τις ανοδικές τάσεις μετά την προσπάθεια ανόδου σας στις μηχανές αναζήτησης.

Αντίστοιχα, μπορούμε να διαχειριστούμε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο σε επίπεδο οπτικοακουστικού περιεχομένου όσο και σε επίπεδο διαφήμισης και θα σας μάθουμε τεχνικές προσέλκυσης και διατήρησης διαδικτυακών φίλων.

Τροφή για σκέψη:  

  • Οι κύριες επισκέψεις μιας ιστοσελίδας προέρχονται από οργανική αναζήτηση μέσω της Google.
  • Η ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει την εταιρία στο διαδίκτυο,είναι διαθέσιμη 24/7 και μπορεί να φέρει πελάτες στην επιχείρηση οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας, είτε είναι αργία ή όχι.
  • Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι φτιαγμένη από κάποιον επαγγελματία ο οποίος θα φτιάξει τη σωστή παρουσίαση, και θα φροντίσει να αναδειχτούν οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης ανάλογα με τις ανάγκες της.

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για μια προσφορά ή μια συνάντηση.

 

e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστε περισσότερα...

Δημιουργία Επικοινωνιακής ΤαυτότηταςΌ,τι είναι η βιτρίνα για ένα κατάστημα ή η εξωτερική εμφάνιση για έναν άνθρωπο, είναι η Επικοινωνιακή ταυτότητα για μία επιχείρηση.

Όλα εκείνα τα εξωτερικά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την «εικόνα» της επιχείρησής σας. Από το εταιρικό σήμα, το λογότυπο, μέχρι τα σλόγκαν ή τα συνθήματα που το συνοδεύουν. Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τα φυλλάδια ή οι κάρτες σας και από τα χρώματα μέχρι τις γραμματοσειρές της ιστοσελίδας σας μέχρι τα αυτοκόλλητα και τους τιμοκαταλόγους σας.

Για να υπάρχει αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία και για να προσελκύουμε τους πελάτες όλα αυτά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο αισθητικής, χρωμάτων και ομοιογένειας σε μία ενιαία φιλοσοφία ή αλλιώς το εταιρικό ιδεώδες.

Θα πρέπει να έχουν μία ενιαία, μελετημένη και ελκυστική «εταιρική ταυτότητα», τη δική σας.

Αφού συζητήσουμε για την επιχείρησή σας, τη φιλοσοφία της, μελετάμε και σχεδιάζουμε την καλύτερη απόδοση για την επικοινωνιακή σας ταυτότητα, η οποία πρέπει να αποτυπώνει τη φιλοδοξία, το όραμά σας αλλά και με απλό και εύληπτο τρόπο να είναι κατανοητό από τους πελάτες ή συνεργάτες σας.

Θα σας βοηθήσουμε να αποσαφηνίσετε ποιο είναι το κοινό στο οποίο στοχεύετε και πως θα του τραβήξετε το ενδιαφέρον αξιοποιώντας της σύγχρονες τεχνικές της επικοινωνίας.

Πως γίνεται:

Επικοινωνία με τον πελάτη, μελέτη και καλός σχεδιασμός για την απόδοση της ταυτότητας είναι το πρωταρχικό βήμα για να οδηγήσουμε στο δεύτερο που είναι η αποτύπωση της φιλοσοφίας, το όραμα της εταιρίας, το λογότυπο, το μότο έως και τα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά όπως όλα τα έντυπα μιας εταιρίας ή ενός επαγγελματία.

Ο ενδιαφερόμενος πριν έρθει σε επαφή με τον υποψήφιο συνεργάτη του θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει κάποια βασικά πράγματα όπως:
Ποιο είναι το κύριο αντικείμενο της δουλειάς του;
Ποιος ή ποιοι είναι πρωταρχικοί του στόχοι;
Σε ποιο κομμάτι (Target Group) της αγοράς θέλει να απευθυνθεί;
Τι προσφέρει με τις υπηρεσίες ή το προϊόν του;
Πως σκέφτεται το μέλλον ή τις προοπτικές της εργασίας του;

Επικοινωνήστε μαζί μας  ΕΔΩ  ή τηλεφωνήστε για ένα προσωπικό ραντεβού.

e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστε περισσότερα...

Ημερολόγιο

Σεπτεμβρίου   2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Photogallery

Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos
×
Πριν φύγετε...

Θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τα σεμιναρια μας;