Προσωπική Ανάπτυξη

Με επιτυχία έγινε το πρώτο σεμινάριο «Marketing Διαδικτύου στην Αισθητική Ιατρική» στην Venus Medicine για το Πανεπιστήμιο του Καμερίνο

Με μεγάλη χαρά, όρεξη για ουσιαστική δουλειά και όραμα η Better World ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με ένα σεμινάριο για το μεταπτυχιακό μάθημα υψηλής ειδίκευσης (Master) στην Αισθητική Ιατρική και τη θεραπευτική των Πανεπιστημίων του Camerino & Τορίνο.

Το συγκεκριμένο Master το οποίο είναι το μοναδικό στην Ευρώπη, φιλοξενείται στη Ελλάδα για 4η συνεχόμενη χρονιά από τη Venus Medicine, με Διευθύνουσα Σύμβουλο την κα Έλενα Τσόλη και αφορά την εξειδίκευση ιατρών στην Αισθητική Ιατρική μέσω e-learning system 3.000 ωρών, αναγνωρισμένο από τη European Medical Association (E.M.A.).

Ένα σεμινάριο 8 ωρών με τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα...

Η νέα συνέντευξη που έδωσε στην Better World o Φυσικός Jean-Pierre Garnier Malet δημιουργός της θεωρίας της Διττότητας του Χρόνου.

Η νέα συνέντευξη που έδωσε στην Better World o  Φυσικός Jean-Pierre Garnier Malet δημιουργός της  θεωρίας της Διττότητας του Χρόνου.

Το 1988, ο φυσικός Jean-Pierre Garnier Malet έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη σχετικά με τις ιδιότητες του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί σκέφτομαι αρνητικά; Μπορούμε να ελέγχουμε τις σκέψεις μας; του Χρήστου Αραμπατζή

Έχει υπολογιστεί πως Κάθε άνθρωπος κάνει γύρω στις 50.000 σκέψεις ημερησίως.
από αυτές μόνο οι 2000 είναι συνειδητές. Δηλαδή με κάποιο σκοπό…
Όλες οι άλλες προέρχονται από το υποσυνείδητό μας αυτόματα και συνήθως όταν δεχόμαστε διάφορα ερεθίσματα από το περιβάλλον μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Προσωπική Ανάπτυξη

Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Photogallery

Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos