Διαχείριση Σχέσεων

MME

Επικοινωνία χωρίς ΜΜΕ δεν νοείται. Είτε μιλάμε για τηλεοπτικά, είτε για ραδιοφωνικά, είτε για έντυπα ή ηλεκτρονικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε εθνικό ή περιφερειακό επίπεδο αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση δημοσιότητας.

Πως διοργανώνουμε μία συνέντευξη Τύπου, πως συντάσσουμε και στέλνουμε ένα Δελτίο Τύπου, πως εξασφαλίζουμε την προβολή της επιχείρησή μας, πώς «χτίζουμε» τις δημόσιες σχέσεις μας με τους δημοσιογράφους, τους συντάκτες και τους παράγοντες των ΜΜΕ;
Ποια η διαφορά μίας διαφημιστικής καμπάνιας από μία καμπάνια δημοσιότητας, πόσο συμβάλει η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην «εικόνα» της επιχείρησής μας;

Αυτές και πολλές άλλες απαντήσεις θα σας δώσει η έμπειρη δημοσιογραφική και επικοινωνιακή μας ομάδα η οποία μπορεί να εκπαιδεύσει και το προσωπικό σας δίνοντας του τα κατάλληλα εργαλεία για να δημοσιοποιεί αποτελεσματικά τις δράσεις σας.

Επίσης, θα είμαστε δίπλα σας εάν (ο μη γένοιτο) χρειαστεί να διαχειριστείτε ψύχραιμα μία κρίση, αποφεύγοντας την αρνητική δημοσιότητα. Μπορούμε να χτίσουμε μαζί μία επικοινωνιακή καμπάνια, ανάλογα με τις ανάγκες σας και έπειτα, να αξιολογήσουμε μαζί τα αποτελέσματά της.

Η δημοσιότητα δεν είναι μόνο ένας αγώνας ταχύτητας στην εποχή της κυριαρχίας των ηλεκτρονικών μέσων αλλά ταυτόχρονα και ένας μαραθώνιος, γι’ αυτό χρειάζεστε την έμπειρη και αξιόπιστη προπονητική ομάδα μας.

Video Marketing Advertising Businesss Internet Network Technology Concept

Let's Make It Happen!

Δημιουργία Ειδικών Video Αυτοπροβολής

Δημιουργία έξυπνων λεκτικών, μιας ιστορίας αφήγησης ή προσωπικής ιστορίας για να δημοσιεύεστε ένα ποιοτικό βίντεο που θα προσεγγίσει αληθινά τον κόσμο του διαδικτύου. Όλα δημιουργούνται σε συνεργασία με καταξιωμένους συνεργάτες του κάθε χώρου και υπάρχει καθοδήγηση από εμάς  σε κάθε σας βήμα.

Επικοινωνία & Σχέσεις
με τους Πελάτες

Businesswoman on blurred background using customer satisfaction rating 3D rendering

Η εξυπηρέτηση του κοινού, είναι ο «πρεσβευτής» της επιχείρησης και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας της με τις πιο μοντέρνες μεθόδους. Επίσης, να ενισχύσουμε τη μηχανοργάνωση του πελατολόγιου σας μέσω σύγχρονων εργαλείων όπως προγράμματα CRM, προσαρμοσμένες βάσεις δεδομένων και να αναπτύξουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Έχουμε εμπειρία στην οργάνωση εταιριών, αλλά και επαγγελματιών – φυσικών προσώπων. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε, να σας εξελίξουμε και να σας ανοίξουμε νέους δρόμους.

Σας πληροφορούμε για τις νέες τάσεις της αγοράς, για νέα προγράμματα και μεθόδους. Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες ψηφιοποίησης και δημιουργίας, ανάπτυξης, αναβάθμισης, συντήρησης και ενημέρωσης βάσεων δεδομένων θα οργανώσετε σωστά την καθημερινότητά σας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Θεωρούμε πως οι πωλήσεις απαιτούν μία ικανότητα που αποκτάται με το χρόνο και όλοι μπορούν να εκπαιδευθούν σε αυτή.

Διαθέτουμε πολλά βιώματα από διάφορα είδη πωλήσεων και προσεγγίζουμε θέματα όπως η εξεύρεση υποψηφίων πελατών, ο χειρισμός των αντιρρήσεών τους, η οργάνωση του χρόνου ή η ανάπτυξη της σωστής προσωπικής και εργασιακής ψυχολογίας για την επιτυχία σας.

    Επικοινωνία

    Είμαστε μόνο ένα email μακρυά!
    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ας συνεργαστούμε!