Επικοινωνία σημαίνει............| Μάρκος Μπουγιουκλάκης

Επικοινωνία σημαίνει πως με απλό και εύληπτο τρόπο, χωρίς θεωρητικολογίες και «ακαταλαβίστικους» ξένους όρους αλλά με παραδείγματα και πρακτική εξάσκηση μαθαίνεις πολύτιμα μυστικά.

 

Δημόσιες Σχέσεις.

Θα εντρυφήσετε στην ουσία και την αξία των Δημοσίων Σχέσεων, στις λειτουργίες ενός Γραφείου Τύπου, θα εξασκηθείτε στη Διαχείριση Κρίσεων, θα μάθετε μυστικά της Διαφήμισης, θα αντιληφθείτε την αξία του Λογότυπου, θα βρείτε όποιον κρύβεται στις… λεπτομέρειες στην Οργάνωση Εκδηλώσεων και θα αφομοιώσετε πολύτιμες Τεχνικές Γραπτού και Προφορικού Λόγου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το χιούμορ, τον σαρκασμό και την καλή διάθεση θα μετατρέψουν τα σεμινάρια σε μία ευχάριστη εμπειρία. Και αυτό, διότι, η Better World για μία ακόμα φορά καινοτομεί και σας …προ(σ)καλεί στο νέο είδος σεμιναρίων, τα Stand Up Seminars, τα οποία  συνδυάζουν έξυπνα τη γνώση με το χιούμορ, την πρακτική εξάσκηση με την ψυχαγωγία και την κατάρτιση με τη βελτίωση της διάθεσης.

Τα σεμινάρια απευθύνεται σε όλους όσους θεωρούν ότι η Επικοινωνία και οι Δημόσιες Σχέσεις μπορούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της επιχείρησης ή της εργασίας τους και να προωθήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους.

Εισηγητής είναι ο δημοσιογράφος και σύμβουλος Επικοινωνίας Μάρκος Μπουγιουκλάκης, ο οποίος διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων, της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας, ενώ διετέλεσε επικεφαλής σε Γραφεία Τύπου οργανισμών του Δημοσίου.
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής: Ανοιχτά Μυαλά, Μάτια και Αυτιά.

Better World

Επιλεγμένο άρθρο της Better World Seminars 

Events || Business Management Services

Διαβάστε για εμάς ΕΔΩ

Δείτε όλες μας τις υπηρεσίες ΕΔΩ

Ημερολόγιο

Ιούλιος   2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: