Με επιτυχία έγινε το πρώτο σεμινάριο «Marketing Διαδικτύου στην Αισθητική Ιατρική» στην Venus Medicine για το Πανεπιστήμιο του Καμερίνο

Με μεγάλη χαρά, όρεξη για ουσιαστική δουλειά και όραμα η Better World ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με ένα σεμινάριο για το μεταπτυχιακό μάθημα υψηλής ειδίκευσης (Master) στην Αισθητική Ιατρική και τη θεραπευτική των Πανεπιστημίων του Camerino & Τορίνο.

Το συγκεκριμένο Master το οποίο είναι το μοναδικό στην Ευρώπη, φιλοξενείται στη Ελλάδα για 4η συνεχόμενη χρονιά από τη Venus Medicine, με Διευθύνουσα Σύμβουλο την κα Έλενα Τσόλη και αφορά την εξειδίκευση ιατρών στην Αισθητική Ιατρική μέσω e-learning system 3.000 ωρών, αναγνωρισμένο από τη European Medical Association (E.M.A.).

Ένα σεμινάριο 8 ωρών με τεχνικές

πάνω στο Marketing Διαδικτύου στην Αισθητική Ιατρική συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα σπουδών και η Διευθύνουσα σύμβουλος της Better World, Θεοδώρα Παπαντωνάκη λόγω της σχετικής της εμπειρίας το  πραγματοποίησε  σε πρωτοετείς και δευτεροετείς γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που αφορούσε τεχνικές «Marketing Διαδικτύου στην Αισθητική Ιατρική»

Πενήντα ιατροί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ενημερώθηκαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίσουν για να επιδιώξουν την παραγωγική και αποτελεσματική προώθηση της νέας τους εξειδίκευσης, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Personal Branding, Business Plan, Ποιοτικό περιεχόμενο ιστοσελίδας, Αρθρογραφία, Μάρκετινγκ υπηρεσιών προς τον πελάτη, Social Media, Email marketing.

Σε αυτό το ξεκίνημα είχαμε την πολύτιμη συμβολή του συνεργάτη μας κου Θωμά Σλάμαρη, Business Coach με την εταιρία "I want2help Training", όπου μας δίδαξε για το Μάρκετινγκ υπηρεσιών προς τον πελάτη. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Ομολογουμένως, η πρώτη εκπαιδευτική επαφή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το σεμινάριο διεξήχθη σε ένα πολύ ζωντανό, ενδιαφέρον και δημιουργικό πλαίσιο με διάφορα αφυπνιστικά «challenges», μπόλικη γνώση, τεχνικές και φυσικά το χαμόγελο και τη διάθεση που «απαιτείται» σε κάθε τι νέο και εκ των πραγμάτων «διαφορετικό»!

Για την Better World

Θεοδώρα Παπαντωνάκη

Better World

Επιλεγμένο άρθρο της Better World Seminars 

Events || Business Management Services

Διαβάστε για εμάς ΕΔΩ

Δείτε όλες μας τις υπηρεσίες ΕΔΩ

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: