Νέα συνεργασία με την Ειδικό Φωνής Νίνα Καλούτσα

Σεμινάρια «ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ» από την ειδικό Φωνής Νίνα Καλούτσα
σε συνεργασία με τη Better World

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την ειδικό Φωνής Νίνα Καλούτσα, αντιλήφθηκα πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ελληνίδες ομιλήτριες που έχω συναντήσει.
Παρακολουθώντας τα σεμινάριά της, διαπίστωσα την αποτελεσματικότητα και θαύμασα την ολιστική της προσέγγιση στη σύνδεση της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου με τη φωνή του.

Τα ξεχωριστά σεμινάριά της, τα οποία ξεκινούν από τη μεταμόρφωση της ΦΩΝΗΣ και συνεχίζονται στην μεταμόρφωση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ, απευθύνονται σε όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, από μία μητέρα και το παιδί της, μέχρι έναν επικεφαλής οργανισμού ή μίας ομάδας, αφού τα τελευταία έξι χρόνια έχει βοηθήσει εκατοντάδες ιδιώτες και επαγγελματίες να βελτιώσουν την επικοινωνία, καθώς και την ηγετική και διαπραγματευτική ικανότητά τους μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Η Νίνα Καλούτσα, έχοντας ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό, ως διπλωματούχος κάτοχος Μάστερ Όπερας από το Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, διδάσκει πώς να ενεργοποιήσει κάποιος τον εγκέφαλό του και να «επαναναπρογραμματίσει» το σώμα με νέες σκέψεις και πεποιθήσεις, μέσα από μία σειρά διαδραστικών ασκήσεων και συνειδητοποιήσεων.

Η πρωτοποριακή μέθοδός της «Φωνή και Επιτυχία» οδηγεί σε ένα ταξίδι προσωπικής αλλαγής και μεταμόρφωσης και πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Η επιτυχημένη συνεργασία μας είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί και φέτος με αφετηρία το Ίδρυμα Θεοχαράκη (17-18 Νοεμβρίου 2017).
Διαβάστε τις πληροφορίες του σεμιναρίου και παρακολουθήστε κάτι ενδιαφέρον και μοναδικό που σχεδιάσαμε με αγάπη για εσάς.


Για τη Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη

e-max.it: your social media marketing partner
Better World

Επιλεγμένο άρθρο της Better World Seminars 

Events || Business Management Services

Διαβάστε για εμάς ΕΔΩ

Δείτε όλες μας τις υπηρεσίες ΕΔΩ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα συνεργασία της Better World με τον Όμιλο Θερμόιλ

Ημερολόγιο

Φεβρουαρίου   2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Photogallery

Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos