Better World

Better World

Επιλεγμένο άρθρο της Better World Seminars 

Events || Business Management Services

Διαβάστε για εμάς ΕΔΩ

Δείτε όλες μας τις υπηρεσίες ΕΔΩ

Ιστοσελίδα:

Σχολή Αειζωίας | Γενικές Πληροφορίες

Τα Μαθήματα Αειζωίας αποτελούν μία σειρά εξειδικευμένων βιωματικών σεμιναρίων Αυτοβελτίωσης, Σωματικής Ευεξίας και Υγείας, τα οποία στην ουσία μας εισάγουν και μας μυούν σε ένα Ανώτατο, Φωτεινότατο και Ευτυχέστερο Επίπεδο Ζωής που καλούμε, με μία λέξη, Αειζωία.

Διαβάστε περισσότερα...

NLP & Life Coaching Program 2019

Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που περιλαμβάνει NLP Practitioner  και Δίπλωμα στο Life Coaching.

Δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες του προγράμματος καθώς και την προνομικακή τιμή κλεισίματος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP);

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), είναι ένα σύνολο τεχνικών και μια μεθοδολογία που μας βοηθάει, αφενός μεν να αποκτήσουμε πληρέστερη πρόσβαση στο μυαλό μας, να δούμε πώς ακριβώς σκεφτόμαστε, να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς γίνεται μέσα μας και αφετέρου να εντοπίσουμε πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άλλοι. Να κατανοήσουμε επίσης τα μοτίβα συμπεριφορών των ανθρώπων.

Λειτουργεί όπως ο υπολογιστής. Πληκτρολογούμε κάποιες εντολές, ακολουθούμε κάποια βήματα και έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε αρχεία, σε προγράμματα και εφαρμογές.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), αξιοποιεί και συνδυάζει βασικές θεωρίες και τεχνικές από επιστήμες όπως, την ψυχοκυβερνητική, την ψυχολογία, τη φιλοσοφία και τη βιολογία, αλλά και την επικοινωνία, τα μαθηματικά και την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Συνοψίζοντας, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), έφερε την ικανότητα της ανάλυσης και μεταφοράς της ανθρώπινης τελειότητας, με αποτέλεσμα την γνωστή πλέον αποτελεσματική και πρακτική ψυχολογία, αφού είναι μια πρακτική εφαρμογή του «πώς οι άνθρωποι σκέφτονται».

Πως μπορείς όμως να εφοδιαστείς με μια πιο συνειδητή και δημιουργική ζωή μέσω του NLP;

Ο NLP σου μαθαίνει διάφορες διαδικασίες ώστε να σε βοηθήσουν να επιτύχεις αποτελεσματικά. 

Ένας γενικός οδηγός είναι τα 4 πόδια του NLP.

1. Να γνωρίζεις τι θέλεις.

2. Να αναλάβεις δράση τώρα!

3. Να είσαι αποτελεσματικός.

4. Να είσαι ευέλικτος και να αλλάζεις τις ενέργειές σου μέχρι να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται σε 3 εβδομαδιαίες ενότητες. Οι ημερομηνίες των ενοτήτων για το 2019 είναι:

Α Ενότητα, Πιστοποίηση NLP Practitioner: 24 - 30 Ιουνίου

Β Ενότητα,  LIfe Coaching Diploma: 16 - 22 Σεπτεμβρίου

Γ Ενότητα, LIfe Coaching Diploma: 18-24 Νοεμβρίου

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε για να δείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες του προγράμματος και τις πιστοποιήσεις.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Θεραπεία της Αγωνίας, του Άγχους, του Φόβου και των Φοβιών με Υπνοθεραπεία & NLP


Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός δημοσιευμένων ερευνών, σχετικά με την χρήση της Υπνοθεραπείας και του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού ως συμπληρωματικές θεραπευτικές προσεγγίσεις για την αγωνία το άγχος, τους φόβους και τις φοβίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Με επιτυχία έγινε το πρώτο σεμινάριο «Marketing Διαδικτύου στην Αισθητική Ιατρική» στην Venus Medicine για το Πανεπιστήμιο του Καμερίνο

Με μεγάλη χαρά, όρεξη για ουσιαστική δουλειά και όραμα η Better World ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με ένα σεμινάριο για το μεταπτυχιακό μάθημα υψηλής ειδίκευσης (Master) στην Αισθητική Ιατρική και τη θεραπευτική των Πανεπιστημίων του Camerino & Τορίνο.

Το συγκεκριμένο Master το οποίο είναι το μοναδικό στην Ευρώπη, φιλοξενείται στη Ελλάδα για 4η συνεχόμενη χρονιά από τη Venus Medicine, με Διευθύνουσα Σύμβουλο την κα Έλενα Τσόλη και αφορά την εξειδίκευση ιατρών στην Αισθητική Ιατρική μέσω e-learning system 3.000 ωρών, αναγνωρισμένο από τη European Medical Association (E.M.A.).

Ένα σεμινάριο 8 ωρών με τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα...

Η συμμετοχή μας στο Healthy Life Festival

Το  τριήμερο, από τις 20 έως τις 22 Απριλίου, σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000 τμ στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι, διοργανώθηκε από την ECOPOLIS το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα, το Healthy Life Festival, στο οποίο η Better World είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει.

Επί τρεις μέρες, χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα...

Έγραψαν για την σχολή Αειζωίας

Η Μάρη Γαργαλιάνου,  Δημοσιογράφος της ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,  συμμετείχε στο πρώτο εισαγωγικό μάθημα της σχολής Αειζωίας στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε τι έγραψε για την σχολή Αειζωίας και την Διονυσία Κλαρνετατζή με τον υπέροχο και ειλικρινή λόγο η εξαιρετική αυτή δημοσιογράφος!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Email Marketing: 3 βήματα για να ξεκινήσετε

Το Email Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προσεγγίσεις το κοινό σου χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Όσοι σκέφτεστε ότι το email αποτελεί ένα “ξεπερασμένο” κανάλι Marketing αφού πλέον υπάρχουν μοντέρνοι τρόποι επικοινωνίας όπως το Facebook, Twitter, και τα υπόλοιπα Sοcial media – σκεφτείτε ξανά!


To Email είναι μακράν το πιο αποδοτικό κανάλι Marketing που έχουμε σήμερα. Η εταιρεία custora υπολογίζει ότι το email παράγει 9 φορές περισσότερες πωλήσεις online απ’ όλα τα κοινωνικά δίκτυα μαζί.

Βλέπουμε ότι οι πωλήσεις από το Email φτάνουν στο 18% ενώ από τα Social media μόλις στο 2%.
Εάν λοιπόν είσαστε επαγγελματίας ή τρέχετε μια επιχείρηση και θέλετε να κερδίσετε περισσότερους πελάτες και πωλήσεις, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το Email Marketing στην Στρατηγική σας.

Πως όμως ξεκινάμε;

Ακολουθούν 3 βασικά βήματα για να βάλετε “μπροστά” την μηχανή του Email Marketing.

1. Χτίστε την Λίστα σας.
Για να στείλετε email – θα πρέπει να έχετε μια λίστα με διευθύνσεις email για να στείλετε. Λογικό!

Εδώ χρειάζεται προσοχή. Στέλνουμε πάντα email σε ανθρώπους που μας έχουν δώσει την άδεια να το κάνουμε (opt-in). Μην κάνετε το λάθος και αγοράσετε έτοιμες λίστες. Υπάρχει κίνδυνος να βλάψετε σοβαρά την φήμη της εταιρείας σας στους παρόχους email όπως το Gmail, Yahoo, κλπ. με αποτέλεσμα να στέλνουν όλα τα email σας στα spam (ακόμα και να μην τα παραδίδουν).

Χτίστε την λίστα σας ζητώντας άδεια. Εδώ υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δώστε κάτι δωρεάν στην σελίδα σας με αντάλλαγμα το email (ethical bribe).

Για παράδειγμα ένα e-Shop μπορεί να προσφέρει ένα εκπτωτικό κουπόνι ζητώντας το email.

Ανδρικά αθλητικά παπούτσια Delikaris Sport

Ένας Ασφαλιστής μπορεί να προσφέρει δωρεάν ένα σύντομο eBook με Ασφαλιστικές Συμβουλές π.χ. "Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο Πρόγραμμα Υγείας".

Η ιδέα εδώ είναι να προσφέρετε κάτι δωρεάν – που θα φέρει τον επισκέπτη ένα βήμα πιο κοντά στην λύση που αναζητά (και βρέθηκε αρχικά στην σελίδα σας).

2. Κάντε την εγγραφή σας σε μια πλατφόρμα Email Marketing.

Κάνοντας την εγγραφή σας σε μια τέτοια πλατφόρμα έχετε μια σειρά από εργαλεία και δυνατότητες (που δεν σας παρέχει το Gmail, Yahoo, Hotmail, κλπ.) όπως για παράδειγμα να φτιάξετε φόρμες εγγραφών για την σελίδα σας, να στείλετε αυτοματοποιημένα μηνύματα (auto-responder), να δείτε πόσοι άνοιξαν τα email σας, πόσοι έκαναν click σε κάποιο Link, και πολλά άλλα ακόμα στατιστικά και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα μηνύματα σας, την διάδραση με το κοινό σας, και βεβαίως τις πωλήσεις σας.

Τέτοιες πλατφόρμες είναι το Mailchimp, ActiveCampaign (αυτό χρησιμοποιούμε στο Epixeirein), Get Response, Aweber, iContact, το ελληνικό Moosend, και άλλες.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σοβαρά το email marketing θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας σε μια τέτοια πλατφόρμα.

3. Follow-up. Αφού πάρετε το Email μετά τι;

Το πραγματικό Μάρκετινγκ τότε ξεκινάει. Εδώ στόχος είναι να κάνετε τον (άγνωστο) επισκέπτη να σας γνωρίσει, να βρει ενδιαφέρον στις υπηρεσίες και προϊόντα σας, και εν τέλει να σας εμπιστευθεί (know you, Like you, Trust you). Μόνο τότε ενδέχεται να γίνει πελάτης σας.

Αυτό θα το πετύχετε κάνοντας τακτικό follow-up με μια σειρά από μηνύματα email. Προσοχή όμως. Μην στέλνετε την μια προσφορά πίσω από την άλλη. Αυτό δεν θα δουλέψει. Είναι βαρετό και θα κάνει τα μέλη της λίστας σας να πατήσουν το κουμπάκι που γράφει “unsubscribe” (και δεν το θέλετε αυτό)!

 

Αυτά είναι τα 3 βασικά βήματα μια Στρατηγικής που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε το Email Marketing της επιχείρησης σας.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε ότι γράφετε γι’ αυτούς όχι για εσάς!

Αυτό που θέλετε είναι «να γίνετε» μια χρήσιμη «πηγή» για το κοινό σας. Μην στέλνετε λοιπόν email μόνο όταν θέλετε κάτι. Μοιραστείτε λύσεις και ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους.

Θυμηθείτε, πριν ζητήσετε – θα πρέπει να δώσετε!

Βασίλης Παππάς,Marketing Strategist, ιδρυτής Epixeirein.gr. www.epixeirein.gr 

Πηγή: https://epixeirein.gr/2016/07/14/email-marketing-in-3-steps/

 

Διαβάστε περισσότερα...

Μια έξυπνη τακτική για να αυξήσετε το Open Rate των email σας έως και 50% περισσότερο

Στο άρθρο αυτό o Βασίλης Παππάς μας δείχνει μια έξυπνη τακτική για να αυξήσετε το Open Rate των email που στέλνετε.

Όσοι δεν γνωρίζετε την έννοια του Open Rate – είναι το ποσοστό των ανθρώπων που ανοίγουν τα email σας.

Όταν για παράδειγμα λέμε ότι έχουμε 25% Open Rate, σημαίνει ότι στα 100 email που στείλαμε – το άνοιξαν 25 άτομα.

Όπως καταλαβαίνετε, όσο μεγαλύτερο είναι το Open Rate τόσο το καλύτερο (χωρίς να είναι απόλυτο – θα το δείξω ποιο κάτω).

Στην παρακάτω λίστα βλέπουμε τους Μέσους Όρους στο Open Rate, σε διάφορους κλάδους από τα στατιστικά που μας δίνει το Mailchimp.

Agriculture and Food Services 24.71%
Architecture and Construction 24.78%
Arts and Artists 27.23%
Beauty and Personal Care 18.48%
Business and Finance 20.97%
Computers and Electronics 20.87%
Consulting 19.54%
Creative Services/Agency 22.41%
Daily Deals/E-Coupons 15.22% (LOW)
E-commerce 16.75%
Education and Training 22.00%
Entertainment and Events 21.21%
Health and Fitness 21.93%
Hobbies 28.46% (TOP)
Home and Garden 23.82%
Insurance 21.56%
Legal 22.49%
Manufacturing 21.74%
Marketing and Advertising 17.81%
Media and Publishing 22.14%
Medical, Dental, and Healthcare 22.43%
Music and Musicians 22.86%
Non-Profit 24.98%
Pharmaceuticals 20.02%
Real Estate 20.84%
Restaurant 21.17%
Software and Web App 20.95%
Sports 25.41%
Travel and Transportation 20.69%
Γενικά, αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι περισσότεροι κλάδοι κινούνται μεταξύ 20-23%.

Εδώ πρέπει να πούμε το εξής: Το Open Rate ως δείκτης από μόνος του δεν μας λέει πολλά πράγματα.

Σημασία έχει η αποτελεσματικότητα του email (ανάλογα πάντα τον στόχο μας).

Για παράδειγμα, εάν έχουμε κάποιο e-Shop και στείλουμε ένα email με ΣΤΟΧΟ να πουλήσουμε κάποιο προϊόν μας και έχουμε Open Rate 50% και πωλήσεις μηδέν(0) είναι αποτελεσματικό το email μας – τι λέτε;

Εάν έχουμε Open Rate 15% αλλά αγοράσουν 2 άτομα; Είναι αποτελεσματικό;

Σίγουρα περισσότερο από το 1ο.

Γι’ αυτό και το Open Rate είναι ένα καλός δείκτης να παρακολουθούμε όμως δεν είναι και ο μοναδικός!

Πάμε τώρα να δούμε πώς το ποσοστό σας από (πχ) 20% θα το αυξήσετε στο 30% ή και παραπάνω.

Αυτό που θα κάνετε είναι κάτι εξαιρετικά απλό.

 

Θα στείλετε το Email σας 2 φορές.

Εξηγώ αμέσως:

Καταρχήν θα στείλετε το email σας κανονικά όπως το είχατε προγραμματίσει.

Στο παρακάτω σχήμα σας δείχνω ένα πραγματικό παράδειγμα από ένα δικό μου email.

Το email αυτό αφορούσε το eBook για το Email Marketing που είχα φτιάξει όπου το έστειλα σε ένα μέρος της Λίστας μου για να το κατεβάσουν.

Είχε Open Rate 28,56% το οποίο είναι αρκετά καλό (και πάνω από τον Μ.Ο).

Αυτό που έκανα στην συνέχεια ήταν το εξής:

Έστειλα το email αυτό ξανά μετά από 1 εβδομάδα, σε όσους ΔΕΝ άνοιξαν το προηγούμενο.

Ήταν ακριβώς το ίδιο email (δεν άλλαξα ούτε κόμμα) με την διαφορά ότι είχε άλλο τίτλο (έβαλα ένα νέο subject line για να φαίνεται διαφορετικό).

Στο παρακάτω σχήμα βλέπετε και το 2ο email.

To email αυτό πήγε αποκλειστικά σε όσους ΔΕΝ άνοιξαν το 1ο.
Το Open Rate όπως βλέπετε και στην εικόνα είναι 19,31% το οποίο είναι πάρα πολύ καλό για 2o email σε άτομα που δεν άνοιξαν το 1ο.

Κάνοντας τα μαθηματικά το συνολικό Open Rate έφτασε το 43,22%.

Μια αύξηση κατά 51,30% στο Open Rate (καθόλου άσχημα).

Προτείνω να το δοκιμάσετε (δεν έχετε να χάσετε τίποτα) και δείτε εάν δουλεύει και για εσάς.

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Πάρτε το τελευταίο email που στείλατε
2. Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 3 ημέρες
3. Βρείτε αυτούς που ΔΕΝ το άνοιξαν
4. Αλλάξτε μόνο τον τίτλο και στείλτε το ξανά
Μετά ελάτε ξανά εδώ και αφήστε ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου με τα αποτελέσματα σας. Θα είναι ωραίο να δούμε σε ποιους δούλεψε και σε ποιο βαθμό.
Δοκιμάστε το.

Βασίλης Παππάς,Marketing Strategist, ιδρυτής Epixeirein.gr - website: www.epixeirein.gr

Πηγή: https://epixeirein.gr/2017/10/19/email-open-rate-smart-tactic/

Ο Βασίλης Παππάς θα βρίσκεται στην Αθήνα για ένα live event με θέμα Email Conversion στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Διάβασε ΕΔΩ για το σεμινάριο και δήλωσε την συμμετοχή σου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

NLP - Life Coaching

Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: