Η Δύναμη του Ανθρώπου

Σεμινάριο: Η Δύναμη του Ανθρώπου

Αντικείμενο του Σεμιναρίου:

Εισαγωγή και εξοικείωση με την Μέθοδο Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης, H Δύναμη της Διανοίας.

Περιεχόμενα:

Θα γίνει εισήγηση με περιεχόμενο: Η πορεία του ανθρώπου στην σύγχρονη ζωή, θα παρουσιαστούν έξι βιβλία, ως συστατικά στοιχεία της Μεθόδου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα γίνει εκτεταμένη συζήτηση και θα λυθούν όλες οι απορίες για την Μέθοδο ώστε κάθε εκπαιδευόμενος να μπορεί με ευχέρεια να την χρησιμοποιήσει.

Τα βιβλία που έχουν επιλεγεί για το συγκεκριμένο σεμινάριο και τα κοιτάζουμε υπό το πρίσμα, της πορείας του ανθρώπου στην σύγχρονη ζωή είναι: Ο Δρόμος για την Ίαση, Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση, Τα Έργα της Διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή, Το Συμβόλαιο των Ελλήνων με την κοινή τους μοίρα ,Ο Ελληνικός Λόγος αναβαθμίζει την νοημοσύνη, Η ζωή που αναδύεται μέσα από τα ερείπια.

Στόχοι του σεμιναρίου:

Να λύσει όλες τις απορίες του ο κάθε εκπαιδευόμενος για την Μέθοδο «Δύναμη της Διανοίας» για να μπορεί να την χρησιμοποιήσει σωστά και αποτελεσματικά στην ζωή του και να ωφεληθεί ποικιλοτρόπως.

Να απαλλαγούν οι συμμετέχοντες από το άγχος και να αποκτήσουν μια καθαρότητα, σχεδόν ενορατική, στα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης στόχος του σεμιναρίου είναι να αρχίσουν οι άνθρωποι να σκέπτονται με ευρύτητα, γνώση και ενάργεια στα θέματα της καθημερινής τους ζωής.

Τι θα αποκομίσει ο κάθε συμμετέχων από το Σεμινάριο:

Στα Σεμινάρια θα διδαχθείτε πώς να αξιοποιείτε τις δικές σας δυνάμεις, κυρίως τις πνευματικές, πώς να δημιουργείτε τα δικά σας πραγματικά σχέδια, πώς να επιβιώνετε ως άνθρωποι στις πολύ δυσμενείς σημερινές συνθήκες και κυρίως πώς να εντοπίζετε τα δικά σας προβλήματα και να τα αντιμετωπίζετε στην πηγή τους.

Θα διδαχθείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την Μέθοδο Δύναμη της Διανοίας για να έχετε μια καθημερινή επαφή με τον χώρο των ανώτερων ιδεών και σκέψεων που μπορεί να σας τροφοδοτήσει με δυνάμεις στην ζωή σας, να μετριάσει το άγχος, να φέρει την ηρεμία, να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει σε κάθε απόφαση, σε κάθε βήμα.

Προσδοκούμε να σας βοηθήσουμε αισθητά να βιώσετε ένα μέρος από τις δικές σας ανώτερες δυνάμεις που είναι κυρίως πνευματικές και αυτό να γίνει τόσο κατά την διάρκεια του σεμιναρίου όσο και στην συνέχεια που θα αρχίσετε να εφαρμόζετε τη Μέθοδο στην ζωή σας.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου :
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 - Ώρα:  17:00 – 21:00


Χώρος Διεξαγωγής:
Πολυχώρος  Women for Life
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10 – Νέο Ψυχικό Αττικής (μετρό στάση Εθνική Άμυνα)
Αξία Σεμιναρίου : 20 € συν ΦΠΑ
Με την συμμετοχή τους στο Σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν όλοι ένα βιβλίο της επιλογής τους από τα έξι βιβλία που παρουσιάζονται στο Σεμινάριο.

Δηλώσεις συμμετοχής: 213 043 9673 - 6936527527 & 6972998891,  Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η συμμετοχή σας θεωρείται έγκυρη με χρηματική καταβολή συμμετοχής στον κάτωθι αριθ.λογαριασμού αναγράφοντας ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας :
Alpha Bank

IBAN GR72 0140 1700 1700 0232 0006 157
Όνομα δικαιούχου : Π.Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ

 

Εισηγήτρια σεμιναρίου: Βιργινία Φατσή
Σύντομο Βιογραφικό
Η Βιργινία Φατσή γεννήθηκε το 1960 και ζει μόνιμα στην Αθήνα όπου ήρθε το 1978 για να σπουδάσει στην Σχολή μηχανικών μεταλλείων μεταλλουργών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αποφοίτησε το 1984 και έκτοτε εργάστηκε πολλά χρόνια σαν Σύμβουλος Ανάπτυξης σε πολλά, μεγάλα και μικρά αναπτυξιακά έργα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Το έτος 2000 αποφάσισε ότι πρέπει να ασχοληθεί πιο ενεργά με την πνευματική αναζήτηση γιατί σε διαλογισμούς που έκανε, άρχισε να λαμβάνει πολλές και διάφορες γνώσεις που έπρεπε να αποθηκευτούν σε γραπτό λόγο.

Με την βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκε η πνευματική αναζήτηση, η οποία έχει πλέον αποτυπωθεί ως Διδασκαλία σε πολλές χιλιάδες σελίδες κειμένων.

Η Μέθοδος για την Αυτοβοήθεια και την Αυτοβελτίωση του ανθρώπου προέρχεται από αυτήν την Διδασκαλία και αποτελεί συστατικό της στοιχείο.

Η Δύναμη της Διανοίας είναι μια μέθοδος που μπορεί να δώσει σε κάθε άνθρωπο τα μέσα που είναι απαραίτητα για να βρει τις βοήθειες που χρειάζεται, την αλληλεγγύη που έχει ανάγκη, τις δυνάμεις που χρειάζεται καθώς και την ανώτερη ευφυία που απαιτείται για να ζήσει σωστά την ζωή του και να δημιουργήσει τα μικρά και μεγάλα του έργα.

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου

Έναρξη 28/12/2017 - 17:00
Λήξη 28/12/2017 - 21:00
Έναρξη εγγραφών 27/11/2017
Χωρητικότητα έως 70
Εγγραφές έως 28/12/2017 - 21:00
Τιμή ανα άτομο 20.00€
Τοποθεσία
Women For Life - Πολυχώρος
Γρ. Ξενόπουλου 10, Νέο Ψυχικό 154 51, Ελλάδα
Women For Life - Πολυχώρος
20.00€ 69

Μοιραστείτε το σεμινάριο:

Ημερολόγιο

Νοεμβρίου   2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Photogallery

Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos Better World Fotos