Better Marketing

Το Marketing αποτελεί μία από τις πιο χιλιοειπωμένες λέξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας, των πάσης φύσεως υπηρεσιών και καταναλωτικών προϊόντων, ακόμα και στους χώρους του πολιτισμού ή του αθλητισμού σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Και πράγματι η σημασία του είναι μεγάλη και αναγκαία, αφού περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαφήμισης, προώθησης πωλήσεων, δημοσίων σχέσεων, αλλά και τη συνεχή αλληλεπίδραση αγοράς – προϊόντος.
Ο τρόπος που εφαρμόζουμε το Marketing στην Better World είναι κάπως διαφορετικός από τους παραδοσιακούς που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Αν ο σκοπός σας είναι να ανεβάζετε γενικές διαφημίσεις στα social media και να ξοδεύετε μεγάλα ποσά σε διαφημιστικές καμπάνιες, τότε μάλλον δεν κάνουμε για εσάς.

Αν αναρωτιέστε σε τι διαφέρουμε εμείς και τι το ιδιαίτερο μπορούμε να σας παρέχουμε ενημερωθείτε παρακάτω.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την συνεργασία μας

Χρειάζεται να είστε συνειδητά διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με σκοπό να ανακαλύψετε την πραγματική επαγγελματική και – πολλές φορές ατομική – σας ταυτότητα. Η φιλοσοφία του Better Marketing δεν αποτελεί μια τυποποιημένη διαδικασία, αλλά συνδυάζει τεχνικές Μάρκετινγκ και Νευροεπιστημών.
Μέσα από τα στάδια της συνεργασίας μας διαμορφώνεται όλη η ταυτότητα και πολλές φορές ο μηχανισμός λειτουργίας ενός επαγγελματία.
3 Βασικές ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε:
 1. Ποιος είναι ο τομέας που θέλω να στραφώ και τι να πραγματώσω μέσα από αυτό;
 2. Ποιο είναι το ατομικό μου αξιακό σύστημα, ποιες πεποιθήσεις και ιδέες με καθοδηγούν μέσα από αυτό;
 3. Βρίσκομαι σε μια κατάσταση αλλαγής όπου το παλιό δεν έχει πια νόημα και το νέο δεν έχει λάβει ακόμη συγκεκριμένη μορφή;

Μετά την συνεργασία μας  θα είστε σε θέση να:

Βρείτε τα στοιχεία της επαγγελματικής σας ταυτότητας
Αποκτήσετε μια πιο σαφή εικόνα για τα επιτεύγματά & τις δεξιότητές σας
Εντοπίσετε τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση και να βρείτε τον ιδανικό σας πελάτη

Ποια είναι η εταιρική σας ταυτότητα;

Ο αυτοπροσδιορισμός, η εύρεση αξιών και ταυτότητας αποτελούν μια εσωτερική διεργασία και προέρχονται από την ανάγκη αλλαγής είτε απέναντι στον εαυτό σας είτε στο περιβάλλον

Dream, success, opportunity and access concept

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το κίνητρο, το κλειδί δηλαδή που θα σας ωθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, να νοηματοδοτήσετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε την ποιότητά της.

Η αφοσίωση σε στόχους που σας εμπνέουν έχει κι ένα επιπλέον πλεονέκτημα: αυξάνει την ενέργειά σας, την επιμονή σας και την ανάληψη δράσης.

Στις συναντήσεις μας βρίσκουμε τις αξίες σας και την κατεύθυνσή σας στο παρόν και επεξεργαζόμαστε αποτελεσματικά όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε σε αυτές τις συναντήσεις.

Ανακαλύπτουμε δηλαδή μαζί ποιό είναι το μήνυμα που θέλετε να μεταδώσετε στους πελάτες σας και στον κόσμο.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και το πώς θα το εκφράσετε καλύτερα για να γίνετε πιο κατανοητοί, να χτίσετε μια προσωπική σχέση αλληλεπίδρασης με αυτούς και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

Σε αυτό το στάδιο λοιπόν θα δημιουργήσουμε κατάλληλα, στοχευμένα κείμενα και λεκτικά ώστε να διατυπώσετε πιο συγκεκριμένα το μήνυμά σας και θα χτίσουμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο προφίλ, την επίγνωση του οποίου δεν είχατε πριν.

Πόσο καλά γνωρίζεις το προϊόν σου;

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν  ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Προϊόντος που πουλάνε ή των Υπηρεσιών που παρέχουν.

Συχνά εγκλωβίζονται στο να κάνουν τη δουλειά χωρίς να κάνουν μια παύση ώστε να δουν τα αποτελέσματά τους, τα προϊόντα τους ή  τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Όταν  βλέπουν οι πελάτες μας το τελικό report που λαμβάνουν για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος τους, εκπλήσσονται πραγματικά, γιατί τότε κατανοούν και γνωρίζουν που θα βασίσουν την στρατηγική πωλήσεων και διαφήμισης τους.

Με ποιον επικοινωνείς εκεί έξω;

Τελικά, μεγάλη σημασία έχει όχι μόνο τι λες
αλλά και σε ποιον το λες!

Είστε σίγουροι ότι απευθύνεστε στο σωστό κοινό για εσάς; Το τελικό στάδιο είναι κι αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία σας καθώς ένα προσωποποιημένο μήνυμα αφορά και τον ανάλογο άνθρωπο ή ιδιοσυγκρασία που καταλήγει να το διαβάσει.

Εδώ συνήθως χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω επειδή περνάμε μέσα από ειδικά φίλτρα και τεχνικές το μήνυμα σας αλλά και αυτό του προϊόντος σας για να  προσεγγίσετε το σωστό κοινό για εσάς.

Αυτό το τελικό βήμα θα καθορίσει την επιτυχίας σας στην στρατηγική μάρκετινγκ και την διαφήμιση που θα κάνετε στο μέλλον. Θα συμπληρώσει επίσης και όλο το πλαίσιο του επαγγελματικού σας προφίλ.

Το να πληρώνετε έτσι απλά τα social media δεν θα βγάλει πουθενά, το έχουμε δει χιλιάδες φορές.

  Επικοινωνία

  Είμαστε μόνο ένα email μακρυά!
  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ας συνεργαστούμε!