Δημιουργία & Διαχείριση
Ιστοσελίδας

Το διαδίκτυο (και ιδίως η Google) είναι πλέον το κύριο μέσο αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών συνεπώς γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια «δυνατή» και ανταγωνιστική ιστοσελίδα, διαθέσιμη στους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτουμε εμπειρία και μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, παρουσιάζοντάς τη σωστά, φροντίζοντας να αναδειχτούν οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα κάνουμε τις απαραίτητες προγραμματιστικές ενέργειες προκειμένου η ιστοσελίδα να έχει απήχηση και επισκεψιμότητα, ενώ αφού τη δημιουργήσουμε τον κύριο λόγο έχει η διαχείρισή της.

Η συνεχής ανανέωση της ιστοσελίδας σας, θα φέρει περισσότερους επισκέπτες, θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των πελατών σας και θα βοηθήσει σε σύντομη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης.

SEO

Search Engine Optimization

Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα, καταγράφουμε την υπάρχουσα κατάσταση και διαχειριζόμαστε τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) μέσω ενός ειδικού λογισμικού που θα μπορεί αντικειμενικά να απεικονίσει τι σημερινές θέσεις που κατέχει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και να καταγράψει τις ανοδικές τάσεις μετά την προσπάθεια ανόδου σας στις μηχανές αναζήτησης.

Αντίστοιχα, μπορούμε να διαχειριστούμε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο σε επίπεδο οπτικοακουστικού περιεχομένου όσο και σε επίπεδο διαφήμισης και θα σας μάθουμε τεχνικές προσέλκυσης και διατήρησης διαδικτυακών φίλων.

warning

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε

 • Οι κύριες επισκέψεις μιας ιστοσελίδας προέρχονται από οργανική αναζήτηση μέσω της Google.
 • Η ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει την εταιρία στο διαδίκτυο, είναι διαθέσιμη 24/7 και μπορεί να φέρει πελάτες στην επιχείρηση οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας, είτε είναι αργία ή όχι.
 • Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι φτιαγμένη από κάποιον επαγγελματία ο οποίος θα φτιάξει τη σωστή παρουσίαση, και θα φροντίσει να αναδειχτούν οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης ανάλογα με τις ανάγκες της.

.

  Επικοινωνία

  Είμαστε μόνο ένα email μακρυά!
  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ας συνεργαστούμε!