Επαγγελματική Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία

Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία

The Professional Cognitive Counseling Hypnotherapy Practitioner Training Course

Αναλυτικότερα για το Πρόγραμμα

Το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Διπλώματος, που δίνει τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε για όσους επιθυμούν να πληρούν τα κριτήρια του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας ή του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Συμβουλευτικής.

Έχει διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει, ένας μοναδικός τρόπος για την παροχή υπνοθεραπείας ή μια τέλεια προσέγγιση, που θα ταιριάζει σε κάθε πελάτη. Για τον λόγο αυτό η εκπαίδευση που θα λάβετε θα σας διδάξει βήμα-βήμα ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπνοθεραπείας και ψυχοθεραπείας, που θα σας δώσει ευελιξία και αυτοπεποίθηση για την αποτελεσματικότητα των συνεδριών σας. Η υπνοθεραπεία είναι ένα ατελείωτο ταξίδι μάθησης, όσο περισσότερο το εξασκείτε τόσο καλύτεροι θα γίνεστε.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε διδαχτεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως Κλινικοί/ Υπνοθεραπευτές/τριες και να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό χώρο. Πρόκειται για ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συμβαδίζει με τις αρχές του National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας και είναι πιστοποιημένο σε επαγγελματικό επίπεδο (Practitioner Level) από επαγγελματικούς συνδέσμους και σας δίνει δικαίωμα εγγραφής σε όποιον επαγγελματικό σύνδεσμο επιλέξετε.

Επαγγελματικοί Σύνδεσμοι που μπορείτε να κάνετε εγγραφή:
 • Cyprus Hypnosis & Hypnotherapy Association Κυπριακός Σύνδεσμος για Διπλωματούχους Υπνοθεραπείας
 • Complementary and Natural Healthcare Council Κυβερνητικός οργανισμός για εναλλακτικούς θεραπευτές του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναγνωρισμένος από το εθνικό σύστημα υγείας
 • The Association for Professional Hypnosis and Psychotherapy Διεθνής επαγγελματικός σύνδεσμος ύπνωσης και ψυχοθεραπείας
 • The National Register of Psychotherapists & Counselors Διεθνής επαγγελματικός σύνδεσμος ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής
 • The Society of Stress Managers Με το να είστε μέλος αυτού του συνδέσμου αυτόματα έχετε το δικαίωμα να ονομάζεστε. Stress Management Consultant
 • The National Register of Advanced Hypnotherapists Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δέχεται ως μέλη μόνο άτομα που έχουν εκπαιδευτεί με τα πιο αυστηρά κριτήρια
 • The National Council of Psychotherapist. Διεθνές σύνδεσμος Ψυχοθεραπευτών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο
 • The National Guild of Hypnotists. Ο μεγαλύτερος διεθνής σύνδεσμος Υπνωτιστών με έδρα τις Η.Π.Α
 • European Association of Hypnotherapy NLP. Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Υπνοθεραπείας και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Περιλαβάνει:

10 μηνιαίες ενότητες που σας παρέχουν όλα τα εφόδια για να εργαστείτε ως επαγγελματίας Υπνοθεραπευτής/τρια, βοηθώντας τους ανθρώπους να απαλλαγούν από ανθυγιεινές συνήθειες, όπως π.χ. το κάπνισμα, διαχείριση βάρους, να διαχειριστούν το στρες, το άγχος, τους φόβους, τις ανασφάλειες τους, να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν τον ύπνο τους, την συγκέντρωση τους, και σε πολλούς ακόμα τομείς καθώς θα έχουν μάθει να επιλύουν τα προβλήματα τους.

Το πρόγραμμα είναι περίπου 450 ώρες σύνολο, όπου οι 150 είναι σε τάξη και οι 300 διάβασμα και εργασίες στο σπίτι. Θα συμπληρώνετε μια διαφορετική εργασία κάθε μήνα.

Περισσότερες από 1500 σελίδες σημειώσεων

Όλα τα βασικά βιβλία για το πρόγραμμα

8 ώρες ηχογραφημένων μαθημάτων

Ηλεκτρονικό υλικό (βιβλία, βίντεο, έρευνες)

Επιπρόσθετες Διαλέξεις
Όλα τα έξοδα εξετάσεων
Δωρεάν στήριξη από τηλ/ email
Δωρεάν Προσωπική Θεραπεία
Ημερομηνίες για το έτος 2024-2025

Όλο το πρόγραμμα γίνεται με την μέθοδο της μικτής εκπαίδευσης και διεξάγεται σε 10 ενότητες σε Σαββατοκύριακα.

 • 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 19 και 20 Οκτωβρίου 2024 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 16 και 17 Νοεμβρίου 2024 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 21 και 22 Δεκεμβρίου 2024 – Εξ Αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 25 και 26 Ιανουαρίου 2025 – Εξ αποστάσεως και στην Αθήνα στην τάξη
 • 22 και 23 Φεβρουαρίου 2025 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 22 και 23 Μαρτίου 2025 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 26 και 27 Απριλίου 2025 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη
 • 24 και 25 Μαΐου 2025 – Εξ αποστάσεως και στην Αθήνα στην τάξη
 • 21 και 22 Ιουνίου 2025 – Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη

Τα μαθήμα γίνονται διαδικτυακά και σε τάξη εναλλάξ στη Λευκωσία ή στην Αθήνα.

Επιπρόσθετες μέρες για πρακτική εξάσκηση ανάμεσα σε κάθε ενότητα (προαιρετικό).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα εξ αποστάσεως καθώς η  παρουσία στα μαθήματα της τάξης δεν είναι υποχρεωτική.

Πιστοποίηση

Με την συμπλήρωση του προγράμματος θα πάρετε το Diploma in Hypnotherapy και το δικαίωμα να προχωρήσετε στον δεύτερο χρόνο για απόκτηση του Advanced Diploma in Hypnotherapy with Psychotherapy καθώς και εγκεκριμένη αίτηση για να εγγραφείτε σε επαγγελματικούς συνδέσμους.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά ‘DHP’ μετά το όνομα σας (‘DHP’ είναι διεθνές κατηγοριοποίηση για το Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία).

Το Soleas Academy, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους σε κάθε γωνία του κόσμου περιλαμβανομένων την Ιταλία, Ιρλανδία, Μπαχρέιν, Νότια Αφρική, Γερμάνια, Αυστραλία, Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία και φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αξία Συμμετοχής

Προεξόφληση Προγράμματος: 1900 Ευρώ συν ΦΠΑ (2.356) εως τις 7 Σεπτεμβρίου 2021

Τελική αξία προγράμματος 2500 ευρώ συν ΦΠΑ.
Κλείσε τώρα την θέση σου και πάρε την έκπτωση.

Προϋποθέσεις παρακολούθησης

Δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα και να γίνετε ένας ικανός θεραπευτής, καθώς θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει άτομα που ήδη βρίσκονται στον θεραπευτικό τομέα, γιατρούς, ψυχολόγους, νοσοκόμους να ωφεληθούν από αυτό.

Για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτό το πρόγραμμα το μόνο που αρκεί είναι να έχετε διάθεση να μελετήσετε με αγάπη και ενδιαφέρον τους συνανθρώπους σας

Χαράλαμπος Σολέας

Εισηγητής

Χαράλαμπος Σολέας

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP) και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του. 

Έχει εκπαιδευτεί από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer of NLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς.


  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Συμπληρώστε την φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

  Προγράμματα Διεθνούς Πιστοποίησης