Your Product

Πόσο καλά γνωρίζετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας;

Γνωρίζετε πραγματικά το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε; Είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να το περιγράψετε με σαφήνεια και να αναδείξετε τα πλεονεκτήματά του; Πολλές επιχειρήσεις δεν ξέρουν ποιο πρόβλημα λύνει το προϊόν τους και πως ωφελεί τον καταναλωτή. Και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις και τα έσοδα.

Ποια είναι τα προβλήματα που θα συναντήσετε

Κλείνετε πωλήσεις αλλά αντιμετωπίζετε δυσκολίες να αναδείξετε τις πραγματικές αξίες του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας;

Αυτή η έλλειψη γνώσης μπορεί να έχει άμεσες και ουσιαστικές συνέπειες στην επιχείρησή σας.

Σε καθημερινή βάση, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες να επικοινωνήσουν την πραγματική αξία που προσφέρει το προϊόν ή η υπηρεσία τους.

Οι πελάτες δεν κατανοούν πλήρως τα οφέλη που μπορούν να απολαύσουν ή δεν αντιλαμβάνονται τη μοναδικότητα της λύσης. Συνέπεια αυτού, χάνονται πολύτιμες ευκαιρίες για αύξηση των πωλήσεων και δημιουργίας πιστών πελατών.

Όταν μια επιχείρηση δεν γνωρίζει το προϊόν ή την υπηρεσία της και πως αυτό ωφελεί τον καταναλωτή και σε τι, τότε απειλείται η επιτυχία της.

Συγκεκριμένα:

 • Οι πωλήσεις πέφτουν και τα έσοδα μειώνονται.
 • Δημιουργείται μπέρδεμα και ασάφεια στο κοινό.
 • Επηρεάζεται η εμπιστοσύνη των πελατών και το κύρος της επιχείρησης.
 • Χάνονται πολύτιμες ευκαιρίες για ανάπτυξη και κερδοφορία.
 • Η ανταγωνιστικότητα υπονομεύεται, καθώς άλλες επιχειρήσεις παίρνουν το προβάδισμα με ορατά και πιο πειστικά προϊόντα.
 • Επηρεάζεται ακόμα και το ηθικό των μελών της ομάδας και η απόδοση και η παραγωγικότητα πέφτει.
 • Δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών και γίνεται ευάλωτη στον ανταγωνισμό.
 • Αποτυγχάνει να παρακολουθήσει ή ακόμα και να προβλέψει τις αλλαγές της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών, με αποτέλεσμα να μην προσαρμόζεται εγκαίρως.

Πόσο καλά γνωρίζεις το προϊόν σου;

Το μεγάλο Μυστικό

Στον κόσμο του μάρκετινγκ, υπάρχει μία μεγάλη αλήθεια που πολλοί την αγνοούν αλλά είναι τόσο σημαντική γιατί καθορίζει κυριολεκτικά την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Η αλήθεια αυτή εστιάζει στο ότι οι άνθρωποι αγοράζουν ένα προϊόν για 2 λόγους:

α) για να λύσουν ένα πρόβλημα που έχουν και δεν το θέλουν ή

β) για να αποκτήσουν ένα αποτέλεσμα που θέλουν και δεν το έχουν. Το προϊόν ή υπηρεσία είναι η «λύση» για να πετύχουν το στόχο τους.

Επομένως, η κάθε επιχείρηση πρέπει να κατανοεί πώς το προϊόν ή η υπηρεσία της προσφέρει αξία και ικανοποιεί τις ανάγκες του κοινού της.

Πως ωφελεί τον καταναλωτή και ποια προβλήματα του λύνει.

Εάν μια επιχείρηση δεν κατανοεί τι πραγματικά πουλάει, πώς θα μπορέσει να κάνει πωλήσεις; Πώς θα πείσει τον υποψήφιο πελάτη να την επιλέξει αν δεν μπορεί να δείξει την αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας;

Πώς θα προβάλει το μήνυμά της αποτελεσματικά;

Η έλλειψη αυτής της βασικής πληροφορίας έχει αντίκτυπο σε ότι κάνετε. Οι προσπάθειές σας περνούν απαρατήρητες ή χάνουν τον στόχο τους, με αποτέλεσμα τα χρήματα που ξοδεύετε σε μάρκετινγκ και διαφήμιση να μην πιάνουν τόπο. Ίσα ίσα που το budget σας ροκανίζεται συνεχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Το Μήνυμά σας

Γνωρίζοντας καλά τι κάνει το προϊόν ή η υπηρεσία σας, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας. Μπορείτε να παρέχετε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους.

Παράλληλα επιτρέπει στο μάρκετινγκ που κάνετε να είναι πιο αποτελεσματικό. Μπορείτε να αναδείξετε τα πλεονεκτήματα σας με απλότητα και έμφαση, αποδεικνύοντας πόσο καλοί είστε σε αυτό που κάνετε.

Με την αποτελεσματική επικοινωνία του πραγματικού οφέλους, θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη παρουσία στην αγορά και θα προσελκύσετε ικανοποιημένους πελάτες, θα αυξήσετε τις πωλήσεις και θα πετύχετε τους στόχους σας.

Το Επόμενο Βήμα

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Με την προσέγγισή μας, θα ανακαλύψετε τι κάνει την προσφορά σας μοναδική. Θα διαμορφώσετε μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ, εστιάζοντας στο σωστό μήνυμα πωλήσεων, στο σωστό κοινό. Θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Κλείστε ένα δωρεάν τηλεφωνικό ραντεβού 15 λεπτών και δώστε νέα ώθηση στην επιχείρησή σας! Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις μας για να κερδίσετε πελάτες, να διαμορφώσετε στρατηγικές πωλήσεων και να επιτύχετε τους στόχους σας.

  Επικοινωνία

  Είμαστε μόνο ένα email μακρυά!
  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ας συνεργαστούμε!