Διοργάνωση Σεμιναρίων
Συνεδρίων

Η Better World  προσφέρει διοργανωτικές και διαδικτυακές υπηρεσίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις επιτυχώς τα τελευταία χρόνια.

Είτε πρόκειται για μία εκπαιδευτική ημερίδα, ένα σεμινάριο, είτε για μία εκδρομή σύσφιξης των σχέσεων του προσωπικού, η διοργάνωση σεμιναρίων & εκδηλώσεων έχει τους δικούς της κώδικες. Απαιτεί ιδιαίτερες οργανωτικές και επικοινωνιακές τεχνικές.

Η επιλογή ημερομηνίας, χώρου και καλεσμένων, το είδος αλλά και το κείμενο της πρόσκλησης, η υγιεινή και η ασφάλεια της εκδήλωσης, η οπτικοακουστική καταγραφή της, η μουσική επένδυση, η δημοσιότητα, η προβολή και η διαφήμισή της είναι λίγες μόνο από τις παραμέτρους που απαιτούν προσοχή προκειμένου να διοργανωθεί μία επιτυχημένη εκδήλωση. Θα σας συμβουλεύσουμε για το πώς, το που, το πότε θα πραγματοποιήσετε ένα event.

Σας υποστηρίζουμε γραμματειακά και επικοινωνιακά από τη στιγμή της ανακοίνωσης μέχρι το τέλος της εκδήλωσής σας. Μεριμνούμε για να σας παρέχουμε ό,τι χρειαστείτε, πχ από την κάλυψη διερμηνείας σε μία παρουσίαση βιβλίου, μέχρι τη δημιουργία μίας αφίσας ή μίας καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φροντίζουμε ο χώρος της εκδήλωσης να έχει την κατάλληλη σήμανση, διακόσμηση, μουσική και γενικότερα ό,τι περνάει από το… χέρι μας για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Η ομάδα μας έχει πολυετή πείρα σε κάθε μορφής εκδήλωση και θέλουμε την πείρα αυτή να τη μεταδώσουμε σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

Τι Περιλαμβάνει:

Προτάσεις Δημοσιότητας
Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας
Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Διαχείριση Σχέσεων με τα ΜΜΕ
Σύνταξη, Διόρθωση & Επιμέλεια Κειμένων
Δημιουργία & Διαχείριση Ιστοσελίδας
Δημιουργία & Διαχείριση Προφίλ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης
Συμβουλευτική, Μηχανοργάνωση & Διαχείριση Πελατολογίου

Η Στρατηγική μας

Συνδυάζοντας εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες προσφέρει το καλύτερο για την επιχείρηση του σήμερα.

Με επίσκεψή μας στην έδρα της επιχείρησής σας, «ακτινογραφούμε» τις επικοινωνιακές & οργανωτικές σας ανάγκες. Καταγράφουμε τους στόχους σας, σε ποιο κοινό απευθυνόμαστε, τα επικοινωνιακά συγκριτικά πλεονεκτήματα σας, ανιχνεύουμε τα μειονεκτήματά σας προκειμένου να τα εξαλείψουμε.

Προειδοποιούμε για τους ενδεχόμενους κίνδυνους προτείνοντας λύσεις στο πλαίσιο της διαχείρισης ενδεχόμενης κρίσης.

Προτείνουμε εναλλακτικά σενάρια οργάνωσης και δημοσιότητας, ανάλογα των χρημάτων που επιθυμείτε να διαθέσετε.

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να εκπαιδεύσουμε στελέχη της επιχείρησής σας, στον τομέα της επικοινωνίας, της δημοσιότητας και των δημοσίων σχέσεων, έτσι ώστε η εξειδικευμένη γνώση να μείνει «παρακαταθήκη» σε εσάς.

    Επικοινωνία

    Είμαστε μόνο ένα email μακρυά!
    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ας συνεργαστούμε!