Με Διεθνή Πιστοποίηση

NLP & Life Coaching Program

Αποκτήστε Πιστοποίηση στον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό & Δίπλωμα με διεθνή αναγνώριση στο Life Coaching με μοναδικά προνόμια σπουδών!

Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP);

Με δυνατότητα παρακολούθησης μόνο του Ά μέρους: NLP Practitioner ή ολόκληρο το  Πρόγραμμα για το Δίπλωμα Life Coaching.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), είναι ένα σύνολο τεχνικών και μια μεθοδολογία που μας βοηθάει, αφενός μεν να αποκτήσουμε πληρέστερη πρόσβαση στο μυαλό μας, να δούμε πώς ακριβώς σκεφτόμαστε, να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς γίνεται μέσα μας και αφετέρου να εντοπίσουμε πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άλλοι.

Λειτουργεί όπως ο υπολογιστής. Πληκτρολογούμε κάποιες εντολές, ακολουθούμε κάποια βήματα και έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε αρχεία, σε προγράμματα και εφαρμογές.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), αξιοποιεί και συνδυάζει βασικές θεωρίες και τεχνικές από επιστήμες όπως, την ψυχοκυβερνητική, την ψυχολογία, τη φιλοσοφία και τη βιολογία, αλλά και την επικοινωνία, τα μαθηματικά και την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Συνοψίζοντας, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), έφερε την ικανότητα της ανάλυσης και μεταφοράς της ανθρώπινης τελειότητας, με αποτέλεσμα την γνωστή πλέον αποτελεσματική και πρακτική ψυχολογία, αφού είναι μια πρακτική εφαρμογή του «πώς οι άνθρωποι σκέφτονται».

Πως μπορείς όμως να εφοδιαστείς με μια πιο συνειδητή και δημιουργική ζωή μέσω του NLP;

Ο NLP σου μαθαίνει  διαδικασίες ώστε να λειτουργήσεις ως Σύμβουλος ή  να σε βοηθήσουν να επιτύχεις αποτελεσματικά σε ότι θέλεις.

Ένας γενικός οδηγός είναι τα 4 πόδια του NLP.
  • Να γνωρίζεις τι θέλεις
  • Πως να αναλάβεις δράση τώρα!
  • Πως να είσαι ευέλικτος και να αλλάζεις τις ενέργειές σου μέχρι να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις
  • Να εδραιώσεις τα αποτελέσματα σου

Αναλυτικά η ύλη για κάθε ενότητα του Life Coaching Program με Πιστοποίηση NLP Practitioner

Δίδακτρα

Early Bird: 1900 συν ΦΠΑ

Η Αξία όλου του προγράμματος NLP- Life Coaching είναι: 2200 ευρώ συν ΦΠΑ.

Υπάρχει η δυναντότητα παρακολούθησης της πρώτης μόνο ενόητας με πιστοποίηση NLP Practitioner  στην αξία των 900 ευρώ συν ΦΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της κάθε ενότητας λαμβάνετε ξεχωριστό αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό.

Με την ολοκλήρωση παρακολούθησης  υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μέλους στον σύνδεσμο .

Τρόποι Πληρωμής

Εφάπαξ με την παραπάνω έκπτωση Early Bird.

Ανά ενότητα

Ανά μήνα

Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική Κάρτα. 

Εισηγητής

Χαράλαμπος Σολέας

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP) και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του. 

Έχει εκπαιδευτεί από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer of NLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς.

Η εκπαίδευση NLP είναι πλήρως αναγνωρισμένη από τους παρακάτω συνδέσμους:

    Εκδήλωση Ενδιαφέροντος & Εγγραφής

    Συμπληρώστε την φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

    Προγράμματα Διεθνούς Πιστοποίησης