Τεχνικές NLP για Διαχείριση Στρες, Άγχους, Φόβου και Πανικού

Οι λέξεις άγχος, φόβος, πανικός είναι πλέον από τις πιο συχνές λέξεις τόσο του λεξιλογίου μας όσο και της καθημερινής μας ζωής που μας πνίγουν και μας κάνουν μη παραγωγικούς, κάποιες φορές και μη λειτουργικούς.Μας προκαλούν πίεση, κυκλοθυμικά συναισθήματα, θλίψη, απώλεια ελέγχου, ψυχοσωματικές αντιδράσεις, φόβο, πανικό, θυμό. Είναι αυτά τα συναισθήματα που οφείλει να διαχειριστεί ο καθένας μας για να προσφέρει στον εαυτό του την ζωή που του αξίζει.

Στο σεμινάριο θα αναγνωρίσουμε πότε βιώνουμε αυτά τα συναισθήματα, τι μηνύματα μας στέλνει το υποσυνείδητο μυαλό μας και ποιες είναι οι επιπτώσεις στη ζωή μας.

Ακόμη θα εστιάσουμε, στα αίτια, αλλά και στο δυσλειτουργικό τρόπο σκέψης που οδηγεί αναπόφευκτα στην δημιουργία αυτών των συναισθημάτων.

Θα μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές Ύπνωσης και NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού) για διαχείριση, οι οποίες θα αποτελέσουν πυρήνα θετικών αλλαγών στη ζωή σας.

Τα συναισθήματα αυτά είναι ένα κομμάτι της ζωής σας, δεν είναι η ζωή σας και δεν θα πρέπει να είναι.
Ανήκουν σε σας, αλλά δεν είστε εσείς! Αν σας εξουσιάζουν είναι επειδή το έχετε εσείς επιτρέψει.
Μόνο αν μάθετε τις κατάλληλες τεχνικές θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε!

Εισηγητής: Χαράλαμπος Σολέας, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Νευρο Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) ,Life Coaching και Υπνοθεραπείας, Σεμιναρίων Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Κατέχει πτυχίο στην Εγκληματολογία και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας και είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Διδάσκει Πιστοποιημένες Εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και Κύπρο.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: 8 Μαρτίου 2020 – 10:00 – 18:00

Τόπος Διεξαγωγής: Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10,Νέο Ψυχικό , Μετρό: Εθνική Άμυνα & Κατεχάκη

Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ συν ΦΠΑ

The event is finished.

Date

Μαρ 08 2020 - Μαρ 08 2021
Expired!

Time

10:00
Κατηγορίες