ΔΩΡΕΑΝ διήμερο Σεμινάριο με τον Χαράλαμπο Σολέα: Θετική Ψυχολογία & NLP

Ο συνδυασμός της Θετικής Ψυχολογίας και του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) μας δίνει πανίσχυρα εργαλεία να βελτιώσουμε την ζωή μας αλλά και να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις γύρω μας.

Σε μια εποχή θολή, που ολόκληρος ο πλανήτης πλήττεται από κρίσεις, καθώς και τα επακόλουθα αυτών των κρίσεων, διαφορετικές ανά τόπο, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη διάδοσης και εφαρμογής της Θετικής Ψυχολογίας και του Νευρο Γλωσσικού Προγραμματισμού, με στόχο την ψυχική ευδαιμονία.

Στο σεμινάριο αυτό ο Χαράλαμπος Σολέας θα δώσει τεχνικές και τρόπους βασισμένες στις δυο επιστήμες για να ενεργοποιήσετε κρυμμένα εσωτερικά δυναμικά σας. Στόχος των επαγγελματιών ψυχικής υγείας είναι πλέον όχι μόνο η άρση της παθολογίας, τομέας στον οποίο έχει επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος, αλλά η αναζήτηση της ευτυχίας, της ευημερίας, της ψυχικής ευδαιμονίας.

Ποιος δεν θέλει να είναι ευτυχισμένος;
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπογραμμίζει με έμφαση ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι πολύ περισσότερο από την απουσία ψυχικής ασθένειας, αυτή η ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται και να ξεπερνούν δύσκολες καταστάσεις στην ζωή τους.
Γεννηθήκατε με άπειρες δυνάμεις και δεξιότητες, αλλά λόγω έλλειψης γνώσεων αυτές παραμείνουν κρυμμένες. Δείτε το ως κλήση για μάθηση, πώς να ενεργοποιήσετε και να διοχετεύσετε τη δύναμη σας.
Δήλωσε συμμέτοχη ΤΩΡΑ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 8 & 15 Ιουνίου 2022 – Ώρα: 18.30 – 20.30
Στην πλατφόρμα του zoom.
Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε μειλ που θα περιέχει πληροφορίες πως θα λάβετε μέρος

Κάντε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

 


  Date

  Ιούν 08 - 15 2022
  Expired!

  Time

  18:30 - 18:30
  Κατηγορίες