Δωρεάν Εργαστήριο με ασκήσεις στην Ύπνωση & Υπνοθεραπεία

Σε αυτήν την συνάντηση ο Χαράλαμπος Σολέας θα σας δώσει πληροφορίες για το πως μπορείτε να αποκτήσετε τις γνώσεις και τα εφόδια για να επιτύχετε ως ένας επαγγελματίας θεραπευτής/ρια στον κλάδο της Υπνοθεραπείας και του Συμβούλου ζωής (Life Coach).

Η Υπνοθεραπεία & το Life Coaching είναι ένα καινούργιο επάγγελμα για τα δεδομένα της Κύπρου αλλά όχι για το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. Τώρα και στην Κύπρο μπορείτε να αποκτήσετε όλα εκείνα τα εφόδια και την επαγγελματική πιστοποίηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να προσφέρετε στους συνανθρώπους σας.

Μέσα σε λίγες ώρες ο Χαράλαμπος Σολέας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιτύχετε σε αυτόν τον καινούργιο χώρο και θα βιώσετε την αποτελεσματικότητα της Υπνοθεραπείας μέσω ασκήσεων που θα γίνουν κατά την διάρκεια της παρουσίασης.

Αν είστε άνεργος/η ή ένας επαγγελματίας που χρειάζεστε κάτι καινούργιο στην ζωή σας τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την ενημέρωση. Αν είστε επαγγελματίας θεραπευτής, ψυχίατρος, ψυχολόγος, εναλλακτικός τότε θα μάθετε πως να αναπτύξετε καινούργιες ικανότητες που θα προσθέσετε στις ήδη υπάρχουσες σας.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε υπάρχει η συνεχής ανάγκη για αλλαγή και ανάπτυξη.

Έλατε να μάθετε πως θα το κάνετε αυτό.

Ημερομηνία; Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Τοποθεσία; Ξενοδοχείο Πάρθενων, Μακρή 6, Ακρόπολη (3 λεπτά από την στάση μετρό Ακρόπολη)

Ώρα: 19:00 – 21:00

Είσοδος Δωρεάν

The event is finished.

Date

Σεπ 16 2017
Expired!

Time

19:00 - 21:00
Κατηγορίες