Δωρεάν Παρουσίαση & Εργαστήριο Τεχνικών NLP & Υπνοθεραπείας από τον Χαράλαμπο Σολέα και Απόφοιτους Επαγγελματίες της Σχολής μας

Δωρεάν Παρουσίαση & Εργαστήριο Τεχνικών NLP & Υπνοθεραπείας από τον Χαράλαμπο Σολέα και Απόφοιτους Επαγγελματίες της Σχολής μας.

24 Νοεμβρίου – 16.00 – 20.00

Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Ψυχικό, (κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα)

Πρόγραμμα Ομιλιών:

16.00 – 16.30: Το Coaching με την Δϋναμη του Story Telling – Κατερίνα Μόσχου, Senior Partner at Brain Up Bussines Consultans, Corporate & Life Coach

16:30 – 17.00: Career Coaching: Επαγγελματική Ανάπτυξη & Διαχείριση Καριέρας – Άννα-Μαρία Χρονοπούλου, Business & Career Coach

17.00 – 17.30: Το NLP & Coaching ως Εργαλείο Διευρεύνησης του Εαυτού μας – Πόλυ Γαϊτάνη

17.30 – 19.30: Θεραπεία τραυματικών εμπειριών με Προγονική Θεραπεία. – Χαράλαμπος Σολέας

Πως η Υπνοθεραπεία μπορεί να επιλύσει τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος

Βρείτε λύσεις σε προβλήματα και τραύματα που προέρχονται από τους προγόνους ή από προηγούμενη ζωή σας και δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε την αιτία και τον λόγο ύπαρξής τους.
Σε αυτό το εργαστήριο θα χρησιμοποιηθούν τεχνικές Υπνοανάλυσης και Προγονικής Θεραπείας. Με την Υπνοανάλυση και την Προγονική Θεραπεία τίθεται σε λειτουργία μία «μηχανή αναζήτησης» της ρίζας του προβλήματος η οποία παραδόξως λειτουργεί με απίστευτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Η διαδικασία επούλωσης παρελθοντικών ψυχικών τραυμάτων που θα χρησιμοποιήσουμε θεωρείται η βέλτιστη για την μεταφορά απωθημένων προγονικών ή παιδικών τραυμάτων από το υποσυνείδητο στο συνειδητό. Στόχος είναι, θέματα που δεν έχουν επιλυθεί και καθιστούν το άτομο δυσλειτουργικό σε διάφορους τομείς της ζωής του, να επιλυθούν και να αναπλαισιωθούν ώστε το άτομο να γίνει λειτουργικό και να προχωρήσει στην ζωή του δημιουργικά.

Εισηγητής: Χαράλαμπος Σολέας

Τοποθεσία: Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Ψυχικό, (κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα)

θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας

Πατήστε το κουμπί “Eγγραφή στο σεμινάριο” και συμπληρώστε την φόρμα ηλεκτρονικά ή με αποστολή email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο – κινητό – email).

The event is finished.

Date

Νοέ 24 2019
Expired!

Time

16:00 - 20:00
Κατηγορίες