Δωρεάν Εργαστήριο με ασκήσεις στην Ύπνωση & Υπνοθεραπεία

Χρησιμοποιήστε την Ύπνωση για Αλλαγή Ζωής

Οι λέξεις άγχος, φόβος, πανικός είναι πλέον από τις πιο συχνές λέξεις τόσο του λεξιλογίου μας όσο και της καθημερινής μας ζωής που μας πνίγουν και μας κάνουν μη παραγωγικούς, κάποιες φορές και μη λειτουργικούς.

Σε συνδυασμό πλέον με το καθημερινό καταιγισμό πληροφοριών καλούμαστε να διαχειριστούμε παραπάνω θέματα απ’ όσα μπορούμε.

Στο σεμινάριο αυτό με τον Χαράλαμπο Σολέα θα αναγνωρίσουμε πότε βιώνουμε αυτά τα συναισθήματα, τι μηνύματα μας στέλνει το υποσυνείδητο μυαλό μας και ποιες είναι οι επιπτώσεις στη ζωή μας.

Ακόμη θα εστιάσουμε, στα αίτια, αλλά και στο δυσλειτουργικό τρόπο σκέψης που οδηγεί αναπόφευκτα στην δημιουργία αυτών των καταστάσεων.

Θα δοθούν τεχνικές Κλινικής Υπνοθεραπείας και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Αναλυτικότερα θα μάθετε:

Τι είναι η Ύπνωση
Την εφαρμογή της Ύπνωσης
Πώς να Βελτιώσετε τις Σχέσεις σας
Πώς να Βελτιώσετε Αυτοεκτίμησης σας

Την Διαχείριση και Μείωση του Άγχους και του Στρες
Θα αναφέρουμε ειδικές τεχνικές Κλινικής Υπνοθεραπείας για Απώλεια Βάρους και ότι σχετίζεται με την λήψη βάρους.

Σε όσους συμμετέχουν θα δοθεί δώρο το e-book του Χαράλαμπου Σολέα για την διαχείριση του Άγχους και Στρες.

Θα μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές Ύπνωσης και NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού) για διαχείριση, οι οποίες θα αποτελέσουν πυρήνα θετικών αλλαγών στη ζωή σας.

Ας δώσει ο καθένας μας στο εαυτό του τη ζωή που του αξίζει!

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: 24 Μαΐου 2021 – 19:30 – 21:30

Διαδικτυακά μέσω ZOOM.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας παρακάτω Εγγραφή στο Σεμινάριο.

Εισηγητής:

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Ψυχοθεραπευτής (EAP) Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (ΕΕΣ) πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Master Trainer NLP (Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού), Master Trainer στο Coaching, Σεμιναρίων Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

Ιδρυτής και διευθυντής της Soleas Academy και του Cyprus Hypnosis, NLP Coaching Institute πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από την ΑνΑΔ ( Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπινού Δυναμικού Κύπρου, Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Ελλάδος)

Κατέχει πτυχίο στην Εγκληματολογία και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας και είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου.

The event is finished.

Date

Μάι 24 2021
Expired!

Time

18:30
Κατηγορίες