Δωρεάν Webinar: 3 σημαντικά λάθη των Επαγγελματιών ευεξίας που χάνουν πελάτες

Αποκλειστικό δωρεάν webinar ,από την Better World με τον Θωμά Σλάμαρη Εκπαιδευτη Πωλήσεων & Business Coach.

Πολλοί επαγγελματίες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, της ευεξίας, του ευ ζην αλλά και των εναλλακτικών θεραπειών , είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους αλλά δεν καταφέρνουν να αναπτύξουν το πελατολόγιο που επιθυμούν.

Η κύρια εστίασή τους είναι το όφελος του πελάτη κι έτσι χάνονται ευκαιρίες να αναπτύξουν όπως θα έπρεπε την επαγγελματική τους επιτυχία, σταθερότητα και αναγνώριση σε αυτό που κάνουν. Σημαντική επιτυχία της εργασίας τους και ίσως η σπουδαιότερη, είναι οι ιστορίες ικανοποίησης των πελατών τους, αλλά χρειάζεται και η ποσότητα τους.

Οι λόγοι της δυσκολίας ανάπτυξης πελατολογίου είναι πολλοί αλλά μετά από έρευνα καταφέραμε να εστιάσουμε στους πιο σημαντικούς (και την αντιμετώπισή τους) ώστε να σας δώσουμε μερικά εφόδια μέσα από το webinar που ετοιμάσαμε για εσάς.

Τι θα μάθετε;

Γιατί πολλοί επαγγελματίες και θεραπευτές δεν αναπτύσσουν το πελατολόγιό τους όσο θα ήθελαν;

Πως μπορούν να αυξήσουν το κοινό τους και το ενδιαφέρον του;

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν και δεν τους αφήνουν να αναπτυχθούν;

Ημερομηνία διεξαγωγής: 8 Μαρτίου 2016 Ώρα: 21:00 – 22:00

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω στην φόρμα εγγραφής το ονοματεπώνυμό και το email σας και θα σας σταλεί άμεσα ο σύνδεσμος (Link) που θα ακολουθήσετε στις 8 Μαρτίου και ώρα 21:00 για να συμμετέχετε ζωντανά για 60 λεπτά σε αυτή την ειδική εκπαίδευση.

Θα λάβετε επίσης ειδικό email υπενθύμισης 1 μέρα πριν αλλά και την ίδια ημέρα του webinar.

The event is finished.

Date

Μαρ 08 2016
Expired!

Time

21:00