Αποκλειστικό σεμινάριο με τεχνικές NLP και Υπνοθεραπείας. Επίτευξη των στόχων σας!

Το σεμινάριο θα αποτελείται απο τεχνικές NLP και Υπνοθεραπείας και θα σας μάθει τις ζωτικές αρχές που πρέπει να ακολουθήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τι επιθυμείτε να Καταφέρετε;

  • Θέλετε να μάθετε ύπνωση επειδή ακούγεται ενδιαφέρον, επειδή θέλετε να γίνετε κυρίαρχοι του νου και της μοίρας σας ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άλλους;
  • Θέλετε να μάθετε ύπνωση για να ξεπεράσετε το άγχος σας για τις εξετάσεις ή για να βελτιώσετε το διάβασμα σας;
  • Θέλετε να μάθετε πως να κοιμάστε καλύτερα την νύχτα;
  • Θέλετε να μάθετε πως να νικήσετε κακές συνήθειες όπως το φαγητό ή το τσιγάρο;
  • Θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί, πιο διαισθητικοί και με καλύτερη άμυνα του οργανισμού σας;
  • Θέλετε να βελτιώσετε την σεξουαλική σας επίδοση;

Τώρα μπορείτε να πετύχετε οποιοδήποτε ή και όλους αυτούς τους στόχους εσείς επιθυμείτε, απλώς ακολουθώντας τις εύκολες οδηγίες αυτού του προγράμματος.

Η ύπνωση είναι μια φυσική κατάσταση του νου, την οποία μπορούμε να μάθουμε να προκαλούμε στον εαυτό μας ή σε άλλους και να τη χρησιμοποιούμε.

Η πιο σημαντική πλευρά της ύπνωσης και των τεχνικών αυτών είναι ο τρόπος με τον οποίο βοηθά να ξεσκεπάσουμε και να διαγράψουμε ή να αλλάξουμε την αιτία και τους συσχετισμούς που υπάρχουν πίσω από μια δυσλειτουργία, κάτι που μας σαμποτάρει στην ζωή μας.

Η ύπνωση, η αυτο-ϋπνωση και το NLP θεωρούνται οι κορυφαίες αυτο-βελτιωτικές μέθοδοι και οι τεχνικές ύπνωσης διδάσκονται σήμερα σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Έγκυρα επιστημονικά περιοδικά κλινικής ύπνωσης αναφέρονται στα θεραπευτικά αποτελέσματα της τα οποία αγγίζουν πραγματικά πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Χιλιάδες βιβλία έχουν κυκλοφορήσει παγκόσμια για τα εκπληκτικά αποτελέσματα της ύπνωσης.

Δεν είναι υπερβολή αν υποστηρίξουμε ότι καμία άλλη θεραπευτική τεχνική δεν έχει επιδείξει τεκμηριωμένα τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα σε πλήθος ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Η ύπνωση και η αυτο-ϋπνωση συμβάλλουν συμπληρωματικά στη θεραπευτική διαδικασία σοβαρών ασθενειών που αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζονται «ανίατες». Στα μικρότερα καθημερινά προβλήματα, η ύπνωση μπορεί να προσφέρει ανακούφιση χωρίς καμία παρενέργεια.

Το σεμινάριο απευθύνεται
Σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν τεχνικές NLP την ύπνωση και την αυτούπνωση για αυτοβελτίωση και επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που θέλουν να αυξήσουν τις ικανότητές τους.

Τι Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα;

Εγχειρίδιο του σεμιναρίου ως βιβλίο με όλες τις τεχνικές.

Εξάσκηση στην Ύπνωση

Διάλειμμα με καφέ, τσάι και βουτήματα.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας, υπάρχουν περιορισμένες θέσεις!

Εισηγητής ο Χαράλαμπος Σολέας.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Ενεργειακών Θεραπειών και Σεμιναριών Προσωπικής Ανάπτυξης. Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου και του Ι.Ψ.Ε. Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του.

The event is finished.

Date

Απρ 02 - 03 2016
Expired!

Time

10:00 - 18:00
Κατηγορίες