Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου

Τα VIVIFY Beauty Labs σας προσκαλούν σε μια δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση ευεξίας.

Γνωρίζατε ότι οι σκέψεις που κάνουμε και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε επηρεάζουν την ευζωία μας;

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν ασυνείδητα εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να φροντίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας;

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Wellness Session που διοργανώνουν τα VIVIFY beauty labs με ομιλήτριες τη Βίκυ Χαντζή και τη Θεοδώρα Παπαντωνάκη.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, μέσω της πλατφόρμας ZOOM για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Τι θα μάθετε

Πώς θα αξιοποιήσετε σωστά το λεξιλόγιό σας προκειμένου να ενισχύετε την αυτοπεποίθησή σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας
Πώς να δημιουργήσετε το mindset που θα σας επιτρέπει να σκέφτεστε με τρόπο που θα σας φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.
Πώς να φροντίζετε και να δείχνετε εκτίμηση στον εαυτό σας
Πώς να δημιουργήσετε τις συνθήκες και το χώρο προκειμένου να δέχεστε τη φροντίδα και την αγάπη των άλλων.

Με τη δημοσιογράφο και NLP MASTER PRACTITIONER Βίκυ Χαντζή και τη Life Coach και δημιυοργό της εταιρείας Better World Ντόρα Παπαντωνάκη.

Γιατί να συμμετάσχετε

Θα κάνετε ένα πραγματικό δώρο φροντίδας στον εαυτό σας.
Θα μάθετε χρήσιμες πληροφορίες και tips που θα μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως μετά το σεμινάριο και θα μπορείτε επίσης να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Λίγα λόγια για τις ομιλήτριες

Βίκυ Χαντζή

Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο 24 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP).  Παράλληλα με δημοσιογραφία, ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner, μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην θετική ψυχοθεραπεία στο Koλλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών ICPS και στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Central Lancashire.

Ντόρα Παπαντωνάκη

Η Θεοδώρα Παπαντωνάκη είναι δημιουργός της εταιρίας Better World. Εργάζεται καθημερινά με το NLP, το Life Coaching και το Marketing in Communication. Σκοπός της ζωής της είναι να ενώνει και να καθοδηγεί ανθρώπους να βρίσκουν την ατομική και επαγγελματική τους ταυτότητα μέσα από ατομικές συνεδρίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Μαθαίνει και εξασκείται συνεχώς σε νέα μοντέλα και συστήματα επικοινωνίας.

Με τη συμμετοχή σας κερδίζετε επιπλέον ένα δώρο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα VIVIFY θα δώσουν ένα εκπληκτικό δώρο ομορφιάς, μια θεραπεία Space Oxygen την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε στα beauty labs στην Κηφισιά, στο Σύνταγμα, στη Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη.

Πώς θα συμμετάσχετε στη διαδικτυακή μας συνάντηση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε τη θέση σας παρακάτω. Αμέσως μετά θα λάβετε ένα e-mail με τις οδηγίες και τα στοιχεία εισόδου σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

The event is finished.

Date

Δεκ 03 2022
Expired!

Time

15:00 - 16:00