Εφταήμερο ταξίδι στη Shamballa, το μυστικό επίγειο παράδεισο των Άλπεων, (Berchtesgadener Land) – 6-12 Οκτωβρίου 2016

Εφταήμερο ταξίδι στη Shamballa, το μυστικό επίγειο παράδεισο των Άλπεων, (Berchtesgadener Land) – 6-12 Οκτωβρίου 2016Σας προσκαλούμε σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στην Ουράνια Shamballa στον Επίγειο Παράδεισο του Berchtesgaden!!!Ένα μαγευτικό ταξίδι συνδυασμένο με ένα θεϊκό σεμινάριο, το σεμινάριο Shamballa Ανάληψη σε έναν υπέροχο ενεργειακό τόπο.
Εισηγήτρια: Διονυσία ΚλαρνετατζήΑκολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο Shamballa Ανάληψη καθώς και το πρόγραμμα της εκδορμής ανά ημέρα.1η μέρα – Πέμπτη 6 ΟκτωβρίουΆφιξη νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο του Μονάχου (ώρα άφιξης 08.10 πμ) και Συνάντηση με το συνοδό μας Γιώργο Μαστοράκη.
Αναχώρηση με πούλμαν και προορισμό το Berchtesgaden – Königssee.
Άφιξη και τακτοποίηση στα καταλύματα (χωρισμός συμμετεχόντων βάσει rooming lists).
 

 

Αναχώρηση από τα δωμάτια και εκδρομή στην αλπική λίμνη Hintersee στο χωριό Ramsau στην είσοδο του εθνικού πάρκου του Berchtesgaden. Η λίμνη που περιτριγυρίζεται από ψηλά βουνά και πυκνά δάση αποτελεί όριο του εθνικού πάρκου. Το τοπίο είναι μαγευτικό ενώ η εύκολη πεζοπορική διαδρομή διάρκειας 45 – 60 λεπτών προς το χωριό Ramsau μέσα από το «μαγεμένο δάσος» (στα γερμανικά Zauberwald) προχωράει παράλληλα με ποτάμι που δημιουργεί κάποια στιγμή όμορφο φαράγγι.

 

 

Το τέλος της διαδρομής στο χωριό μας φέρνει μπροστά στη διάσημη και πολυφωτογραφημένη εκκλησία του αγίου Σεβαστιανού ηλικίας 504 ετών. Πάστορας στην εκκλησία αυτή ήταν για μικρό χρονικό διάστημα και ο δημιουργός της «Άγιας Νύχτας» Joseph Mohr.
Στη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Αλπική αυτή τοποθεσία θα πραγματοποιηθούν Πνευματικές Τεχνικές και Διαλογισμοί Shamballa, ως μία εισαγωγή και προετοιμασία για το Σεμινάριο Shambala Ανάληψη, που ακολουθεί τις επόμενες ημέρες. Θα δειπνήσουμε στο εστιατόριο Graflhöhe με καταπληκτική θέα στην κοιλάδα Berchtesgaden – Königssee. Επιστροφή αργά το απόγευμα στους ξενώνες για ξεκούραση.

 

 

2η μέρα – Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Πρωινό στους ξενώνες. Μεταφορά του γκρουπ που διαμένει στο Gästehaus Alpenglück στο ξενοδοχείο Kohlhiasl. Μάθημα: Σεμινάριο Shamballa – Ανάληψη Μέρος Α΄, σε αίθουσα ξενοδοχείου. Συνέχεια του προγράμματος με εκδρομή στη φημισμένη αλπική περιοχή των 4 λιμνών, το πανέμορφο Salzkammergut λίγο έξω από το Salzburg.

 

 

Η εκδρομή θα περάσει από τις λίμνες Mondsee, Attersee, Wolfgangsee και Traunsee. Κάθε μια ονομαστή για την ιστορία ή το μύθο που τις περιβάλλει. Από τα Ρωμαϊκά χρόνια μέχρι και σήμερα οι λίμνες ήταν ονομαστές για το τέλειο κλίμα και τη φυσική τους ομορφιά. Η διαδρομή θα καταλήξει σε παραλίμνιο παραδοσιακό εστιατόριο για δείπνο με θέα τη λίμνη Wolfgangsee.

Επιστροφή με το λεωφορείο στα καταλύματα.

3η μέρα – Σάββατο 8 Οκτωβρίου

 

 

Πρωινό στους ξενώνες. Μεταφορά του γκρουπ που διαμένει στο Gästehaus Alpenglück στο ξενοδοχείο Kohlhiasl και αναχώρηση για το Bad Reichenhall και πιο συγκεκριμένα για ανάβαση στο Predigtstuhl, βουνό που δεσπόζει πάνω από τη ρομαντική λουτρόπολη, με τελεφερίκ. Εκεί θα βρούμε την ευκαιρία για μάθημα και διαλογισμό σε απομονωμένο καταφύγιο με καταπληκτική θέα: Μάθημα: Σεμινάριο Shamballa – Ανάληψη Μέρος Β(υπάρχει και η περίπτωση να συμμετέχει και ο γνωστός μας μουσικός Paul Freh ο οποίος θα συνοδεύσει το διαλογισμό με πνευστά). Το σημερινό γεύμα θα πραγματοποιηθεί σε εστιατόριο πάνω στο βουνό με συνοδεία της καταπληκτικής θέας. Επιστροφή με το τελεφερίκ πίσω στο Bad Reichenhall και βόλτα στην πόλη και τον όμορφο κήπο συνοδεία μουσικού κονσέρτου κλασσικής μουσικής στο ρομαντικό κήπο της πόλης. Επιστροφή με το λεωφορείο στους ξενώνες.

4η μέρα – Κυριακή 9 Οκτωβρίου

 

 

Πρωινό στους ξενώνες. Μεταφορά του γκρουπ που διαμένει στο Gästehaus Alpenglück στο ξενοδοχείο Kohlhiasl. Μάθημα: Shambala – Ανάληψη Μέρος Γ σε αίθουσα ξενοδοχείου. Συνέχεια με το πούλμαν σε μια άλλη ειδυλλιακή περιοχή της Αυστρίας, το γραφικό Halstatt. Πλεύση στην ομώνυμη λίμνη με το καραβάκι μέχρι το γραφικό Halstatt όπου αποβιβαζόμαστε για βόλτα στα στενά του χωριού και γεύμα σε παραλίμνιο εστιατόριο. Επιστροφή με το πούλμαν στο Schönau.

5η μέρα – Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

 

 

Πρωινό στους ξενώνες. Μεταφορά του γκρουπ που διαμένει στο Gästehaus Alpenglück στο ξενοδοχείο Kohlhiasl. Μάθημα: Shamballa – Ανάληψη Μέρος Δ σε αίθουσα ξενοδοχείου. Συνέχεια πιο ήπια σήμερα καθώς ακολουθεί επίσκεψη (11.15) στο αλατωρυχείο του Berchtesgaden όπου και σε ειδική αίθουσα με λιμνούλα και ατμόσφαιρα γεμάτη ευεργετικό αλάτι χαλαρώνουμε σε ξαπλώστρες για διαλογισμό με τη συνοδεία ζωντανής χαλαρωτικής μουσικής από τον εμπνευσμένο και γνωστό μας Paul Freh (τέλος δραστηριότητας 13.30. Ακολουθεί χαλαρή βόλτα στο Berchtesgaden. Το πρόγραμμα εδώ είναι ελεύθερο για ψώνια.

Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο Salzburg, τη γειτονική αρχοντική πόλη της Αυστρίας και γενέτειρα του Wolfgang Amadeus Mozart για βόλτα και δείπνο σε καθορισμένο εστιατόριο.

 

 

Επιστροφή με το λεωφορείο στα ξενοδοχεία.

6η μέρα – Τρίτη 11 Οκτωβρίου

 

 

Πρωινό στους ξενώνες. Μεταφορά του γκρουπ που διαμένει στο Gästehaus Alpenglück στο ξενοδοχείο Kohlhiasl. Μάθημα: Shamballa – Ανάληψη Μέρος E σε αίθουσα ξενοδοχείου. Στη συνέχεια ακολουθεί κρουαζιέρα στη λίμνη Königssee στολίδι της περιοχής. Η λίμνη με ποιότητα πόσιμου νερού είναι ένα αλπικό φιόρδ μήκους περίπου 8 χιλιομέτρων και πλάτους 1 , έχει βάθος περίπου 180 μέτρα και έχει το μεγαλύτερο τμήμα της στο εθνικό πάρκο. Η κρουαζιέρα με το ηλεκτροκίνητο καραβάκι περιλαμβάνει στάση στον τοίχο της ηχούς (Echowand) όπου μέλος του πληρώματος παίζει με την τρομπέτα ένα μουσικό κομμάτι που ο ήχος του αντανακλάται στο βουνό και επιστρέφει μετά από λίγο. Στη συνέχεια φτάνουμε στον Άγιο Βαρθολομαίο (St. Bartholomä) εκκλησάκι από το 15 αιώνα χτισμένο από τη βαυαρική βασιλική οικογένεια. Η περιοχή ήταν κυνηγετική ρεζέρβα για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τώρα ως πυρήνας του πάρκου επιτρέπεται μόνο η πεζοπορία και ήπιες μορφές εναλλακτικού τουρισμού (πεζοπορία, ιππασία). Προς το παρόν θα συνεχίσουμε τη σύντομη κρουαζιέρα μας προς το τελικό άκρο της λίμνης όπου και θα αποβιβαστούμε με στόχο μας την πεζοπορική επίσκεψη στη λίμνη Obersee και τα αλπικά λιβάδια της (Fischunkelalm). Επιστρέφουμε για να ξαναεπιβιβαστούμε στο καραβάκι με προορισμό τον Άγιο Βαρθολομαίο όπου αυτή τη φορά θα αποβιβαστούμε για σύντομη επίσκεψη στην εκκλησία, το καπνιστήριο ψαριών και πεζοπορία στη γύρω περιοχή.

Αργά το απόγευμα επιστροφή στην προκυμαία της Königssee και μετάβαση στο εστιατόριο Echostüberl για δείπνο (18.30). Επιστροφή με το λεωφορείο στα καταλύματα.

 

 

7η μέρα – Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

Πρωινό στους ξενώνες. Τακτοποίηση λογαριασμών και αναχώρηση με το λεωφορείο. Μας έχει μείνει όμως ακόμα κάτι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας προς το αεροδρόμιο του Μονάχου κάνουμε στάση στην πόλη Prien στις όχθες της λίμνης Chiemsee. Σαλπάρουμε λοιπόν για το νησάκι Herrenchiemsee και το κάστρο του χτισμένο από το Λουδοβίκο τον Β (τον επονομαζόμενο και «τρελλό» ο οποίος έχτισε και το παλάτι του Neuschwanstein).

 

 

Δυστυχώς επειδή ο χρόνος όμως πιέζει η επίσκεψη θα είναι σχετικά σύντομη και έτσι θα συνεχίσουμε (15.00) με το λεωφορείο και προορισμό το αεροδρόμιο του Μονάχου όπου και η αναχώρηση με την απογευματινή πτήση. Το ταξίδι φτάνει στο τέλος του με γεμάτη καρδιά, υπέροχες αναμνήσεις και αλλαγές στην συνειδητότητα.

Πληροφορίες για το Σεμινάριο Shamballa Ανάληψη

Σας προσκαλούμε να γειώσουμε μαζί την Ουράνια Shamballa στον Επίγειο Παράδεισο του Berchtesgaden!!!

Η Σαμπάλλα είναι ένα σύστημα βαθιάς ολιστικής θεραπείας και προσωπικής μεταμόρφωσης. Το σεμινάριο επιτυγχάνει πνευματική φώτιση, εξυψώνει την εσωτερική μας σοφία και διαίσθηση και μας βοηθάει να ζούμε πιο συνειδητά αναγνωρίζοντας το σκοπό της ζωής μας, καθώς οι ενέργειες του σεμιναρίου καθαρίζουν και θεραπεύουν όλες τις πλευρές του εαυτού και της ζωής και μας οδηγούν προς όλο και περισσότερη γαλήνη και πληρότητα. Το ενεργειακό αυτό σύστημα αποτελεί ένα πολυδιάστατο πεδίο Ρεικι που εκτός από την ζωτική ενέργεια περιλαμβάνει τις ενέργειες των Διδασκάλων (Μαχάτμα) , τις ενέργειες της Εγώ Ειμί Παρουσίας, τις ενέργειες των Αρχαγγέλων κ.α .

Η Σαμπάλλα Ανάληψη είναι ένα αληθινό κλειδί για τις ανώτερες διαστάσεις και ενέργειες

‘Όλες οι πνευματικές μυήσεις (τα ενεργειακά ανοίγματα, οι ευλογίες , οι συντονισμοί ) έρχονται κατευθείαν από την Σαμπάλλα: Έναν Αληθινό Παράδεισο , το Θεϊκό Κέντρο για την εξέλιξη της Συνείδησης και της Ανάληψης.”

Η ΣΑΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει:
Πληροφορίες για τα Θέματα: Σαμπάλλα Ρέικι, Άγιος Γερμανός και Χάρι Ντας Μελχισεδέκ, 4 επίπεδα Σαμπάλλα Ρεικι, 12 Επίπεδα Σαμπάλλα Ανάληψης κ.α.
Εγγραφή στο Αιθερικό Πανεπιστήμιο της Σαμπάλλα
Πληροφορίες για τους Μαχάτμα και την πόλη της Σαμπάλλα , για την Αγάπη χωρίς όρους και το Διαμαντένιο Φως
Ένα πολύ μεγάλο φάσμα θεραπευτικών ενεργειών του φωτός.
Πνευματικές μυήσεις οι οποίες προέρχονται κατευθείαν από το Πνεύμα
Πνευματικούς Διαλογισμούς και Τεχνικές
Συντονισμούς με τις ενέργειες 18 Αρχαγγέλων και 49 Μαχάτμα
352 Σύμβολα που αντιστοιχούν στα 352 επίπεδα μέχρι την Πηγή &Τεχνικές εξάσκησης
Ολοκληρωμένο Εγχειρίδιο με όλους τους Ενεργειακούς και Πνευματικούς Διαλογισμούς, Τεχνικές, Μυήσεις και Σύμβολα που πυροδοτούν την εξέλιξη και τη σύνδεσή μας με την Πηγή του Καθαρού Φωτός και την Κοσμική Συνείδηση.

Προϋπόθεση Συμμετοχής: Ανοιχτή Καρδιά-Ανοιχτός Νους
Απευθύνεται σε άτομα με προηγούμενη εμπειρία στην πνευματικότητα, θεραπευτές και δασκάλους θεραπευτικών & ενεργειακών συστημάτων, μαθητές Αειζωίας κ.α.
Δασκάλα: Διονυσία Κλαρνετατζή

Δημιουργός: GEOM Γιώργος Μυλωνάς

Για πρώτη φορά το Σεμινάριο διδάσκεται σε έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς και υπέρτατης γαλήνης. Το Berchtesgaden είναι γνωστό παγκοσμίως για την υψηλή ενεργειακή δόνηση και τη θεϊκή αρμονία που εκπέμπει.

Γενικές οδηγίες για το ταξίδι μας:

Ο καιρός στην περιοχή των Άλπεων είναι ευμετάβλητος και η βροχή, ο αέρας και το κρύο είναι φαινόμενα που μάλλον κυριαρχούν της ζέστης του ήλιου και της καλοκαιρίας γενικότερα. Αναλόγως των καιρικών συνθηκών λοιπόν το πρόγραμμα ως προς τις καθημερινές δραστηριότητες είναι δυνατόν να διαμορφωθεί ως προς την ημερήσια σειρά. Αυτό σημαίνει ότι αναλόγως καιρού (πρόβλεψης από την προηγούμενη) θα επιλέγουμε τη δραστηριότητα της επόμενης ημέρας. (Μαζί με το σημείο επίσκεψης υπάρχει πιθανότητα να αλλάζουν και τα εστιατόρια).

Ρουχισμός . Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας άνετα ζεστά ρούχα και παπούτσια πεζοπορίας (ίσως και δεύτερο ζευγάρι σε περίπτωση που βραχεί το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών), ομπρέλα ή αδιάβροχο μπουφάν. Ένα σακίδιο για τις καθημερινές πεζοπορίες – βόλτες είναι χρήσιμο.

Φωτογραφικές μηχανές επιβάλλονται. Τα καταλύματα παρέχουν WiFi.

The event is finished.

Date

Οκτ 06 - 12 2016
Expired!

Time

09:00