του Martin Brofman

Body Mirror System of Healing

Τι είναι η μέθοδος Body Mirror System;

H μέθοδος «Body Mirror System» είναι μια θεραπευτική τεχνική που σας κάνει να βιώνετε εμπειρικά και να εξερευνάτε τη σχέση μεταξύ του σώματός σας, της συνειδητότητάς σας και της ζωής σας, αλλά και να μελετήσετε τις εσωτερικές συμπεριφορές που έχουν αποδειχθεί ότι ενθαρρύνουν τη θεραπευτική διαδικασία.

Το σύστημα αυτό έχει δημιουργηθεί από τον Martin Brofman, ιδρυτή του Brofman Foundation for the Advancement of Healing.

Αποτελεί μια σύνθεση της δυτικής ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών που βασίζονται στα τσάκρας (Ανθρώπινα ενεργειακά κέντρα που βρέθηκαν στις ινδουιστικές παραδόσεις).

Είναι ένα σύνολο πολύτιμων, αποτελεσματικών εργαλείων που μπορεί να τα χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε τόσο για την δική του θεραπεία, ευζωία και ισορροπία όσο και των άλλων.

Επιτρέπει στους ανθρώπους να έρθουν και πάλι σε επαφή με τη δύναμή τους, νιώθοντας την αγάπη για τον εαυτό τους και για τους άλλους, δημιουργώντας έτσι περισσότερη αρμονία μέσα τους και γύρω τους.

Είναι μια οπτική και μια τεχνολογία αυτογνωσίας και θεραπείας που σου υπενθυμίζει τη δύναμη σου και δίνει τα εργαλεία για να αλλάξεις. Παύεις να βλέπεις τον εαυτό σου ως θύμα και όταν αλλάξει κάτι εσωτερικά, τότε μπορείς να δεις τα αποτελέσματα τόσο στο σώμα σου όσο και στη ζωή σου. Αυτή η οπτική σε βάζει στη  θέση του ηγέτη στη συνειδητότητά σου.

Αν παρατηρήσετε ποια είναι εκείνα τα σημεία του οργανισμού σας που δεν λειτουργούν καλά θα διαπιστώσετε πως αυτά παραπέμπουν σε περιόδους της ζωής σας, όπου βιώσατε δυσαρμονικές καταστάσεις.

Όταν υπάρχει μία ένταση στο σώμα σας, αυτό αντανακλά μια πίεση μέσα στη συνειδητότητά σας σχετικά με τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωή σας. Όταν αποβάλλετε τις εντάσεις αυτές, τότε μπορούν να εξαφανιστούν και οι εντάσεις από το σώμα σας.

Η μέθοδος «Body Mirror System» διδάσκει αυτήν την τεχνολογία και αυτά τα εργαλεία σε ολιγοήμερα σεμινάρια.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του. Διδάσκεται ακόμη και σε παιδιά

Το Ολιστικό αυτό Σύστημα αυτογνωσίας και ιάσεως έχει δημιουργηθεί από τον Martin Brofman, ιδρυτή του Brofman Foundation for the Advancement of Healing με έδρα την Ελβετία. O Martin Brofman, Ph D., υπήρξε μελετητής ψυχολογίας και ανατολικών φιλοσοφιών, διδάκτωρ φιλοσοφίας και ανέπτυξε τη μέθοδο μετά την πλήρη αποθεραπεία του από μια “θανατηφόρα” ασθένεια και την επάνοδο του σε άριστη υγεία το 1975.

Αυτό που κατανόησε μετά την θεραπεία του είναι ότι το σώμα καθρεφτίζει την συνειδητότητα και όλες τις εντάσεις της. Όταν υπάρχει μια ένταση ή ένα σύμπτωμα στο σώμα σας, αυτό αντανακλά μια πίεση μέσα στη συνειδητότητα σας σχετικά με μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωή σας και αν την αποβάλλετε τότε μπορούν να εξαφανιστούν και οι αντίστοιχες εντάσεις από το σώμα σας.

Κανείς εκτός από εσένα δεν «σε κάνει» να αισθάνεσαι θυμωμένος ή λυπημένος ή μελαγχολικός ή χαρούμενος ή σέξυ ή βαριεστημένος κλπ. Αφού τώρα είσαι στη διαδικασία να αποφασίσεις από μόνος σου για την ζωή σου και τις επιλογές σου και τις πράξεις σου και τα συναισθήματά σου και αυτά που βλέπεις, γιατί να μην κατέχεις την δύναμη του να παίρνεις αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα;

Martin Brofman

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου φροντίζεις έτσι ώστε να τον κάνεις χαρούμενο και τότε είσαι ευτυχής.
Όταν είσαι ευτυχής τότε το σώμα σου το δείχνει και είσαι υγιής. 
Η εσωτερική σου αρμονία  καθρεφτίζεται στο σώμα, στις σχέσεις σου και στη ζωή σου.
Αγάπησε τον εαυτό σου και θα σε
αγαπήσει το σώμά σου, η ζωή σου, οι άλλοι και ολόκληρη η πλάση!
Να είσαι αγάπη και να μεταδίδεις αγάπη.
Ζήσε αυθεντικά και ζήσε τις αλήθειες σου και τότε είσαι αγάπη,χαρά, υγεία και αρμονία και τότε μεταδίδεις αγάπη παντού!
Να είσαι αυτός που είσαι!
Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος

Διαβάστε μια οπτική που σας δίνει λύση ή διέξοδο σε μια πρόκληση!

Αν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν αισθάνεσαι ευτυχισμένος, έχεις τρεις επιλογές:

1.Άλλαξε την κατάσταση , αναδιοργάνωσέ την

2.Άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση

3.Βγες από την κατάσταση και βρες κάποια άλλη όπου θα είσαι ευτυχισμένος ξανά!

Martin Brofman PhD

Πως κατανέμεται η ενέργεια μέσα από τα ενεργειακά μας κέντρα;

Η ενέργεια εκπορεύεται από την ύπαρξή σας και κατευθύνεται από τις σκέψεις σας, τις πεποιθήσεις σας, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας προς το ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα.

Όταν αυτή η ενέργεια δεσμεύεται με πολύ ένταση και δεν κυκλοφορεί ελεύθερα εξαιτίας κάποιας επίδρασης από το περιβάλλον, τότε προκύπτει το άγχος. Όταν το άγχος συσσωρευτεί σε πυκνή ένταση τότε δημιουργούμε μια ασθένεια, ένα σύμπτωμα ή ένα τραύμα.

Η επιστροφή αυτή στην εμπειρία της αρμονίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την κατανόηση και την χρήση της κατάλληλης τεχνικής ώστε τα κέντρα ενέργειας του σώματος (Τσάκρα) να εναρμονιστούν. Απελευθερώνονται οι δεσμευτικές ιδέες και είναι εφικτό να έχετε την εμπειρία της υγείας και της ευτυχίας, κάνοντας αυτό που λειτουργεί καλύτερα για σας και δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό.

Τι θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο;

 • Μια ολοκληρωμένη θεραπευτική τεχνική, απλή στην κατανόηση και εύκολη στην εφαρμογή της. 
 • Τεχνικές και εργαλεία για την υγεία, την αρμονία στο σώμα, τη ζωή και τις σχέσεις σας.
 • Να εφαρμόζετε τις τεχνικές αυτές στον εαυτό σου τους αγαπημένους σου και τους πελάτες σου.
 • Να γνωρίζετε αποτελεσματικούς τρόπους για να βάζετε στόχους και να τους πετυχαίνετε με  ευκολία.
 • Να έχετε πλήρη κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης συνειδητότητας-νου-σώματος.
 • Να βλέπετε, να νιώθετε και να χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας αποτελεσματικά.
  Να μάθετε γιατί και πώς αρρωσταίνουμε και τι μηνύματα μας στέλνει το σώμα μέσα από τη συμβολική του γλώσσα.
 • Να αγαπάτε και να ακούτε το σώμα σας έτσι ώστε να διατηρείστε σε υγεία και στην κατάσταση που βιώνετε τη χαρά και την ισορροπία.
 • Να βλέπετε τις αύρες και τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα).
 • Να νιώθετε το βιο-ενεργειακό πεδίο σας και των άλλων ανθρώπων και να χρησιμοποιείτε το λευκό φως και τις σκεπτομορφές ως εργαλεία θεραπείας.
 • Τους μηχανισμούς του σώματος και του νου σας καθώς και τον τρόπο που λειτουργούν και επικοινωνούν μεταξύ τους.
 • Την πρακτική εφαρμογή της εναρμόνισης των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) στην διαδικασία της ίασης και τη χρήση τους ως εργαλεία αντί για αφηρημένες ιδέες.
 • Να πάρετε πίσω τη δύναμη σας από ανθρώπους, καταστάσεις και συναισθήματα που σας κάνουν να νιώθετε ανήμποροι και ανεπαρκείς.
 • Να αποκτήσετε νέα επίπεδα λειτουργίας που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας και τυχόν εμπόδια κι ένα νέο αισιόδοξο τρόπο αντίληψης της ζωής.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από εκπαιδευτικό, επαγγελματικό, κοινωνικό επίπεδο και οικονομικό υπόβαθρο.
Σε γιατρούς και νοσηλευτές, σε επαγγελματίες της σωματικής και νοητικής υγείας, σε
επαγγελματίες των ανθρωπιστικών επιστημών, αλλά και σε επιχειρηματίες κι επαγγελματίες κάθε είδους.

Σε όλους όσους:

Έχουν κάποιο σωματικό σύμπτωμα ή πρόβλημα και που θέλουν να ανακαλύψουν τα εσωτερικά αίτια αυτών καθώς και να αποκτήσουν τα εργαλεία και τις δυνατότητες που ενθαρρύνουν τη διαδικασία της ιάσεως και της επίλυσης προβλημάτων.
Θέλουν να διατηρούν τον εαυτό τους σε υγεία και ευεξία, με αρμονία σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική.
Θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα νέο επαγγελματικό εργαλείο και να γίνουν πιστοποιημένοι θεραπευτές από το Brofman Foundation.
Θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος και να ζούν δίχως στρες.
Θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους.
Θέλουν να ανακαλύψουν τι τους αρέσει να κάνουν στη ζωή τους και να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα.
Αναζητούν νέο νόημα και κατεύθυνση στη ζωή τους.
Θέλουν να αρχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους και να τη νιώθουν σαν ένα παιχνίδι αντί για έναν αγώνα.
Θέλουν να ζήσουν πιο πνευματικά και να κατανοήσουν τι είναι πνευματικότητα.
Όσους θέλουν να μάθουν κάτι νέο.

Τι λένε όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια μας;

Όι συμμετέχοντες μας λένε ότι γίνονται πιο χαρούμενοι και ζουν με ευεξία, με χαρά και αισιοδοξία, με πληρότητα, ικανοποίηση και ισορροπία.

Ξεπερνούν εύκολα πολλές προκλήσεις στη ζωή τους  που σχετίζονται με την υγεία τους και τις σχέσεις με δικούς τους ανθρώπους.

Νιώθουν την υποστήριξη στην διαδικασία αλλαγής τους  από το σύστημα του Brofman Foundation,τους εισηγητές της μεθόδου και τους διοργανωτές σε κάθε μέρος του κόσμου που διεξάγεται το σεμινάριο.

Αποκτούν βιωματικά την εμπειρία της θεραπείας και των αποτελεσμάτων της ώστε να νιώθουν ευεξία, εμπιστοσύνη και σθένος και μεταμορφώνουν τη ζωή τους.  

Μαθαίνουν πώς να διαχειρίζονται το νου και τα συναισθήματά τους καθώς και τις αντιδράσεις που έρχονται από όλα αυτά τα επίπεδα, χρησιμοποιώντας τα προς όφελός τους.

Εξοικειώνονται με τη διαδικασία της ίασης και με τα θεραπευτικά εργαλεία έχοντας βιωματική εμπειρία και οικειοποίηση προκειμένου για να την επιφέρουν όποτε χρειάζονται. Μαθαίνουν να έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη για να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν στη ζωή τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί αυτή η μέθοδος ονομάζεται Καθρέφτης του Σώματος;

Επειδή το σώμα καθρεφτίζει αυτό που κάνουμε μέσα στη συνειδητότητά μας και μας το λέει στέλνοντας μας μηνύματα. Υπάρχει μια σαφής επικοινωνία σε αυτό το επίπεδο αλληλεπίδρασης της συνειδητότητας με το νου και με το σώμα. Μέσα από την τεχνική του Καθρέφτη του Σώματος μαθαίνουμε να διαβάζουμε το σώμα μας σαν έναν χάρτη και καταννοούμε τι συμβαίνει μέσα στη συνειδητότητά μας, λαμβάνοντας τα μηνύματα του σώματος.
Όταν το σώμα ασθενεί, μας μιλάει μια συμβολική γλώσσα. Ουσιαστικά μας δείχνει μεταφορικώς τι κάνουμε στον εαυτό μας. Μας λέει τι κάνουμε με τη συνειδητότητά μας δηλαδη ότι παίρνουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας και για τη ζωή μας, με τις οποίες δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Όταν παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν για εμάς κάνοντας μας ευτυχισμένους, τότε δημιουργούμε στρες και εντάσεις, μέσα μας στη συνειδητότητα, κι έξω μας καθώς η ζωή μας και το σώμα θα μας καθρεφτίσουν αυτές τις εντάσεις.

Τι μηνύματα μας στέλνει το σώμα μας ;

Πώς βγαίνουν οι εντάσεις στο σώμα μας;

Όταν έχουμε στρες για κάτι στη ζωή μας, για μία κατάσταση ή σε σχέση με κάποιον άνθρωπο, κι αν δεν κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό, τότε το άγχος συσσωρεύεται και όταν αυξηθεί σε πυκνότητα η ένταση, θα δημιουργήσουμε ένα σύμπτωμα ή μια δυσαρμονία στη ζωή μας. Το νευρικό μας σύστημα και το ενδοκρινικό μας σύστημα μεταφέρουν τις εντάσεις που έρχονται από μέσα μας απευθείας στα ενεργειακά μας κέντρα και από εκεί στο σώμα μας.
Τα ενεργειακά κέντρα είναι μικρά λεπτοφυή κέντρα ενέργειας, τα οποία λειτουργούν ως αντλίες κατανομής της ενέργειας στα διάφορα επίπεδα της συνειδητότητάς μας. Έχουμε επτά διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, π.χ. το σωματικό, το συναισθηματικό, το νοητικό κλπ.. Τα ενεργειακά αυτά κέντρα ονομάζονται τσάκρα. Επειδή καθένα από αυτά τα τσάκρα μπορεί να συσχετισθεί με ορισμένα μέρη της συνειδητότητας καθώς και με ορισμένα μέρη του σώματος, η γνώση της λειτουργίας τους μας επιτρέπει να διαβάσουμε το σώμα ως χάρτη της συνειδητότητας εντός του. Έτσι οι εντάσεις στο σώμα φαίνονται να αντικατοπτρίζουν τις εντάσεις στη συνειδητότητα και τα τσάκρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα όχημα για να κατανοήσουμε την διαντίδραση Σώματος και Νου καθώς και τις επιπτώσεις της στη θεραπεία. Το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος βασίζεται στην ιδέα ότι τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτουργούν καλά και για τις οποίες υπάρχει ένταση στη συνειδητότητά σας. Επομένως η ένταση είναι πάντα συγκεκριμένη. Η ένταση δημιουργεί άγχος και το άγχος προκαλεί συμπτώματα.

Τι είναι τα ενεργειακά κέντρα;

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα;

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από ένα σύμπτωμα, τότε είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από το άγχος που δημιούργησε το σύμπτωμα, εναρμονίζοντας εκείνες τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτούργησαν καλά για εσάς. Το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος μπορεί να σας παρέχει τα μέσα για τον προσδιορισμό των συγκεκριμένων εντάσεων που δημιουργούν τα συγκεκριμένα συμπτώματα, καθώς και τα εργαλεία που έχουν ως σκοπό την απελευθέρωση αυτών των συμπτωμάτων. Όταν αυτό γίνει, η επίλυση των εντάσεων στη συνειδητότητά σας σχετικά με ό,τι δεν πήγαινε καλά στη ζωή σας, σας επιτρέπει να κατανοήσετε και να απελευθερώσετε το εσωτερικό αίτιο των συμπτωμάτων. Τότε είναι δυνατό για το σώμα και τη συνειδητότητά σας να επιστρέψουν στη φυσική τους κατάσταση ισορροπίας και εσείς να επιστρέψετε στον τρόπο ύπαρξης που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί αυτή η μέθοδος ονομάζεται Καθρέφτης του Σώματος;

Επειδή το σώμα καθρεφτίζει αυτό που κάνουμε μέσα στη συνειδητότητά μας και μας το λέει στέλνοντας μας μηνύματα. Υπάρχει μια σαφής επικοινωνία σε αυτό το επίπεδο αλληλεπίδρασης της συνειδητότητας με το νου και με το σώμα. Μέσα από την τεχνική του Καθρέφτη του Σώματος μαθαίνουμε να διαβάζουμε το σώμα μας σαν έναν χάρτη και καταννοούμε τι συμβαίνει μέσα στη συνειδητότητά μας, λαμβάνοντας τα μηνύματα του σώματος.

Τι μηνύματα μας στέλνει το σώμα μας ;

Όταν το σώμα ασθενεί, μας μιλάει μια συμβολική γλώσσα. Ουσιαστικά μας δείχνει μεταφορικώς τι κάνουμε στον εαυτό μας. Μας λέει τι κάνουμε με τη συνειδητότητά μας δηλαδη ότι παίρνουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας και για τη ζωή μας, με τις οποίες δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Όταν παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν για εμάς κάνοντας μας ευτυχισμένους, τότε δημιουργούμε στρες και εντάσεις, μέσα μας στη συνειδητότητα, κι έξω μας καθώς η ζωή μας και το σώμα θα μας καθρεφτίσουν αυτές τις εντάσεις.

Πώς βγαίνουν οι εντάσεις στο σώμα μας;

Όταν έχουμε στρες για κάτι στη ζωή μας, για μία κατάσταση ή σε σχέση με κάποιον άνθρωπο, κι αν δεν κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό, τότε το άγχος συσσωρεύεται και όταν αυξηθεί σε πυκνότητα η ένταση, θα δημιουργήσουμε ένα σύμπτωμα ή μια δυσαρμονία στη ζωή μας. Το νευρικό μας σύστημα και το ενδοκρινικό μας σύστημα μεταφέρουν τις εντάσεις που έρχονται από μέσα μας απευθείας στα ενεργειακά μας κέντρα και από εκεί στο σώμα μας.

Τι είναι τα ενεργειακά κέντρα;

Τα ενεργειακά κέντρα είναι μικρά λεπτοφυή κέντρα ενέργειας, τα οποία λειτουργούν ως αντλίες κατανομής της ενέργειας στα διάφορα επίπεδα της συνειδητότητάς μας. Έχουμε επτά διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, π.χ. το σωματικό, το συναισθηματικό, το νοητικό κλπ.. Τα ενεργειακά αυτά κέντρα ονομάζονται τσάκρα. Επειδή καθένα από αυτά τα τσάκρα μπορεί να συσχετισθεί με ορισμένα μέρη της συνειδητότητας καθώς και με ορισμένα μέρη του σώματος, η γνώση της λειτουργίας τους μας επιτρέπει να διαβάσουμε το σώμα ως χάρτη της συνειδητότητας εντός του. Έτσι οι εντάσεις στο σώμα φαίνονται να αντικατοπτρίζουν τις εντάσεις στη συνειδητότητα και τα τσάκρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα όχημα για να κατανοήσουμε την διαντίδραση Σώματος και Νου καθώς και τις επιπτώσεις της στη θεραπεία. Το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος βασίζεται στην ιδέα ότι τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτουργούν καλά και για τις οποίες υπάρχει ένταση στη συνειδητότητά σας. Επομένως η ένταση είναι πάντα συγκεκριμένη. Η ένταση δημιουργεί άγχος και το άγχος προκαλεί συμπτώματα.

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα;

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από ένα σύμπτωμα, τότε είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από το άγχος που δημιούργησε το σύμπτωμα, εναρμονίζοντας εκείνες τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτούργησαν καλά για εσάς. Το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος μπορεί να σας παρέχει τα μέσα για τον προσδιορισμό των συγκεκριμένων εντάσεων που δημιουργούν τα συγκεκριμένα συμπτώματα, καθώς και τα εργαλεία που έχουν ως σκοπό την απελευθέρωση αυτών των συμπτωμάτων. Όταν αυτό γίνει, η επίλυση των εντάσεων στη συνειδητότητά σας σχετικά με ό,τι δεν πήγαινε καλά στη ζωή σας, σας επιτρέπει να κατανοήσετε και να απελευθερώσετε το εσωτερικό αίτιο των συμπτωμάτων. Τότε είναι δυνατό για το σώμα και τη συνειδητότητά σας να επιστρέψουν στη φυσική τους κατάσταση ισορροπίας και εσείς να επιστρέψετε στον τρόπο ύπαρξης που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος

Εισηγητής

Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος γεννήθηκε το 1979 στη Βέροια Ημαθίας. Σπούδασε Κλινική Ψυχολογία στο κρατικό πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε σε Φιλοσοφία στο ΑΠΘ όπου συνέχισε σε μεταπτυχιακό, και ψυχανάλυση φροϋδικού πεδίου με λακανικό προσανατολισμό. Αργότερα οι σπουδές του συνεχίστηκαν στις συμπληρωματικές θεραπείες όταν ήρθε σε επαφή με το Brofman Foundation for the Advancement of Healing και μελέτησε τις εντάσεις που εκδηλώνονται στη σύνδεση της συνειδητότητας και του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος.

Διήμερο Σεμινάριο

Body Mirror System

Μέσα στην άνοιξη του 2023 το Body Mirror System ταξιδεύει σε Λάρισα, Πάτρα και Τρίκαλα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ