Πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου Βιβλίου Ύπνωση και Υπνοθεραπεία του Χαράλαμπου Σολέα

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου Υπνωση και Υπνοθεραπεία στην Αθήνα

Παρασκευή 1 Απριλίου στις 19.30 στο κέντρο προσωπικής ανάπτυξης Women for Life

οδός Γρηγορίου Ξενοπούλου 10,Ψυχικό, (κοντινό μετρό: Εθνική Άμυνα)

Το βιβλίο είναι βασισμένο σε απλές τεχνικές και εφαρμογές της Ύπνωσης & Υπνοθεραπείας.

Ο αναγνώστης μπορεί να αποσαφηνίσει τις λειτουργίες της Υπνοθεραπείας και να τις εφαρμόσει στον εαυτό του. Θα μιλήσει ο συγγραφέας Χαράλαμπος Σολέας και θα ακολουθήσει επίδειξη υπνοθεραπευτικών τεχνικών.

Δηλώστε την συμμετοχή σας ηλεκτρονικά πατώντας εγγραφή παρακάτω ή με sms 6936 527.527

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου θα ακολουθήσει κατ’ αποκλειστικότητα σεμινάριο με τεχνικές NLP και Υπνοθεραπείας για επίτευξη στόχων.

Το σεμινάριο σας μαθαίνει τις ζωτικές αρχές που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τι επιθυμείτε να Καταφέρετε;

Θέλετε να μάθετε ύπνωση επειδή ακούγεται ενδιαφέρον, επειδή θέλετε να γίνετε κυρίαρχοι του νου και της μοίρας σας ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άλλους;
Θέλετε να μάθετε ύπνωση για να ξεπεράσετε το άγχος σας για τις εξετάσεις ή για να βελτιώσετε το διάβασμα σας;
Θέλετε να μάθετε πως να κοιμάστε καλύτερα την νύχτα;
Θέλετε να μάθετε πως να νικήσετε κακές συνήθειες όπως το φαγητό ή το τσιγάρο;
Θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί, πιο διαισθητικοί και με καλύτερη άμυνα του οργανισμού σας;
Θέλετε να βελτιώσετε την σεξουαλική σας επίδοση;
Τώρα μπορείτε να πετύχετε οποιοδήποτε ή και όλους αυτούς τους στόχους εσείς επιθυμείτε, απλώς ακολουθώντας τις εύκολες οδηγίες αυτού του προγράμματος.

Τι είναι η Ύπνωση;

Η ύπνωση είναι μια φυσική κατάσταση του νου, την οποία μπορούμε να μάθουμε να προκαλούμε στον εαυτό μας ή σε άλλους και να τη χρησιμοποιούμε.

Η πιο σημαντική πλευρά της ύπνωσης και των τεχνικών αυτών είναι ο τρόπος με τον οποίο βοηθά να ξεσκεπάσουμε και να διαγράψουμε ή να αλλάξουμε την αιτία και τους συσχετισμούς που υπάρχουν πίσω από μια δυσλειτουργία, κάτι που μας σαμποτάρει στην ζωή μας.

Η ύπνωση, η αυτο-ϋπνωση και το NLP θεωρούνται οι κορυφαίες αυτο-βελτιωτικές μέθοδοι και οι τεχνικές ύπνωσης διδάσκονται σήμερα σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Έγκυρα επιστημονικά περιοδικά κλινικής ύπνωσης αναφέρονται στα θεραπευτικά αποτελέσματα της τα οποία αγγίζουν πραγματικά πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Χιλιάδες βιβλία έχουν κυκλοφορήσει παγκόσμια για τα εκπληκτικά αποτελέσματα της ύπνωσης.

Δεν είναι υπερβολή αν υποστηρίξουμε ότι καμία άλλη θεραπευτική τεχνική δεν έχει επιδείξει τεκμηριωμένα τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα σε πλήθος ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Η ύπνωση και η αυτο-ϋπνωση συμβάλλουν συμπληρωματικά στη θεραπευτική διαδικασία σοβαρών ασθενειών που αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζονται «ανίατες». Στα μικρότερα καθημερινά προβλήματα, η ύπνωση μπορεί να προσφέρει ανακούφιση χωρίς καμία παρενέργεια.

Το σεμινάριο απευθύνεται
Σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν τεχνικές NLP την ύπνωση και την αυτούπνωση για αυτοβελτίωση και επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που θέλουν να αυξήσουν τις ικανότητές τους.

Τι Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα;

Εγχειρίδιο του σεμιναρίου ως βιβλίο με όλες τις τεχνικές.

Εξάσκηση στην Ύπνωση

Διάλειμμα με καφέ, τσάι και βουτήματα.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ

Άνεργοι και ευπαθείς ομάδες: 100 ευρώ

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ υπάρχουν περιορισμένες θέσεις!

Ο συγγραφέας Χαράλαμπος Σολέας είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Ενεργειακών Θεραπειών και Σεμιναριών Προσωπικής Ανάπτυξης.Είναι εισηγητής σεμιναρίων σε πολλές χώρες και Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου και του Ι.Ψ.Ε. Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του.

The event is finished.

Date

Απρ 01 2016
Expired!

Time

19:30 - 21:30
Κατηγορίες