Θεραπεύοντας την Σπονδυλική Στήλη

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

με τον Stefan Rippel – 15 Φεβρουαρίου, 7:00μμ

Παρουσίαση βασικών στοιχείων του σεμιναρίου «Θεραπεύοντας τη Σπονδυλική Στήλη – θεραπεύοντας τον εαυτό μας, θεραπεύοντας τους άλλους» που θα διεξαχθεί στις 18-19 Φεβρ. και δωρεάν θεραπεία σε δύο από τους συμμετέχοντες. Eλεύθερη είσοδος.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με την Μάιρα Μαρίνου στο τηλ. 6974861063

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό τηλ. 210-6740302

“Θεραπεύοντας τη σπονδυλική στήλη”

θεραπεύοντας τον εαυτό μας, θεραπεύοντας άλλους»

με τον STEFAN RIPPEL

Αθήνα 18 -19 Φεβρουαρίου 2017

O Stefan Rippel, Αυστριακός ρεφλεξολόγος, χειροπράκτης και ταυτόχρονα ενεργειακός θεραπευτής, έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης για περισσότερο από 25 χρόνια και έχει βοηθήσει και θεραπεύσει με επιτυχία χιλιάδες άτομα.

Στο σεμινάριο αυτό ο Stefan θα μας μεταφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τον σχεδιασμό και την λειτουργία της σπονδυλικής στήλης και θα μας μάθει απλές ασκήσεις και τεχνικές για να θεραπεύουμε και να προλαμβάνουμε τους πόνους του αυχένα, της μέσης και της πλάτης. Η σπονδυλική στήλη είναι ο κύριος άξονας του σώματος μας. Ως ένα τέλειο όργανο, η σπονδυλική στήλη δεν συντονίζει μόνο την αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστηριοτήτων των οργάνων, αλλά ενεργεί επίσης σαν κύριο κανάλι στη μετατροπή της Ζωτικής Ενέργειας. ΟStefan θα μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να ανοίξει ολοκληρωτικά το ενεργειακό κανάλι της σπονδυλικής μας στήλης. Αυτό, όχι μόνο θα αυξήσει την ποιότητα της ζωής μας, αλλά θα αυξήσει, επίσης, εκπληκτικά τις ικανότητες μας στο να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Προκειμένου να κατανοήσουμε το πως εμφανίζονται τα προβλήματα της πλάτης και των αρθρώσεων, μπορούμε να παρομοιάσουμε τα σώματά μας σαν μουσικά όργανα που είναι ξεκούρδιστα. Όπως ένα βιολί, έτσι και τα σώματά μας μπορεί να επηρεαστούν από διάφορους εξωγενείς ή ενδογενείς παράγοντες οι οποίοι οδηγούν σε ανισορροπία της «μελωδίας» των μυών και των τενόντων μας. Το αποτέλεσμα είναι οι πόνοι και η μειωμένη λειτουργία των οργάνων μας, όπως ο δυσάρεστος ήχος που παράγει ένα ξεκούρδιστο βιολί.

Σάββατο 18 Φεβρ: Α’ μέρος – Αυτοθεραπεία

Θα λάβουμε βασικές πληροφορίες για τον σχεδιασμό και την λειτουργία της σπονδυλικής στήλης. Ο Στεφαν θα μας δείξει τρόπους για να εντοπίσουμε που υπάρχει δυσλειτουργεία στην κινηση των αρθρώσεων και των άκρων μας και θα μας μάθει απλές ασκήσεις που θα μπορούμε να επαναλάβουμε σπίτι μας, για να ανακουφίζουμε, να θεραπεύουμε και να προλαμβάνουμε τους πόνους στα διάφορα μέρη του σώματος μας. Ελάτε με άνετα ρούχα!

Κυριακή 19 Φεβρ: Β’ μέρος – Θεραπεύοντας άλλους

Αφου μάθουμε πως να κατευθύνουμε την ενέργεια στο σώμα του άλλου, θα εφαρμόσουμε ήπιες χειροπρακτικές και ενεργειακές τεχνικές για να πετύχουμε τη μέγιστη ευελιξία μεταξύ των σπονδύλων, ώστε να ανακουφίζουμε και να θεραπεύουμε πόνους του αυχένα, της πλάτης και της μέσης σε άλλους. Ελάτε με άνετα ρούχα!

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε όσους έχουν προβλήματα με την σπονδυλική στήλη όπως αυχενικό σύνδρομο, πόνους στην μέση, πλάτη, κτλ. και σε θεραπευτές (φυσικοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους, χειροπράκτες, ορθοπεδικούς, επαγγελματίες μασέρ, θεραπευτές ρεικι, κτλ.) ή μαθητές θεραπευτικών τεχνών.

Ημερ/Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, 10:30 έως 17:30

Τόπος Διεξαγωγής: Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό, 210-6740302

Κόστος Συμμετοχής: Σάββατο & Κυριακή: 100 ευρώ + ΦΠΑ

Για τους παλιούς μαθητές του Stefan Rippel & για ανέργους το κόστος είναι: 80 ευρώ + ΦΠΑ για το διήμερο.

Για όσους επιθυμουν να παρακολουθήσουν μόνο την πρώτη μέρα για την αυτοθεραπεία, το κόστος είναι: 60 ευρω +ΦΠΑ

Η συμμετοχή σας στο σεμινάριο επικυρώνεται με κατάθεση προκαταβολής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Διαμαντοπούλου Μαργαρίτα τηλ.6972509064
email: margdiamond21@yahoo.gr

Μάϊρα Μαρίνου τηλ.: 6974861063

email:maura_gr@yahoo.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
O Stefan Rippel έχει ασχοληθεί με προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (μέσης, πλάτης, αυχενικό, κτλ.) για περισσότερο από είκοσι χρόνια. Είναι φυσικοθεραπευτής και ρεφλεξολόγος και ξεκίνησε την καριέρα του σε νοσοκομείο, όπου και συμμετείχε στην μετεγχειρητική αποκατάσταση ασθενών, στην αντιμετώπιση οξέων προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και ασθενών με εγκεφαλικό. Την ίδια εποχή ο Stefan άρχισε να μελετά Κινέζικη ιατρική και να εξασκεί το Qi Gong, το οποίο του επέτρεψε να ελέγχει την ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα του. Σύντομα συνειδητοποίησε ότι η εναρμόνιση της ζωτικής ενέργειας στο σώμα των ασθενών του, είχε θεαματικά αποτελέσματα στην αποθεραπείας τους. Όταν ανακάλυψε τα οφέλη της ενεργειακής θεραπείας με τα χέρια άφησε το νοσοκομείο και δημιούργησε την δική του κλινική. Μέχρι σήμερα έχει θεραπεύσει μερικές χιλιάδες άτομα με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 80%.

Ταυτόχρονα, ο Stefan συμμετείχε στη δημιουργία τμήματος για ενεργειακή θεραπεία σε καρκινοπαθείς, σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Βιέννης. Η δουλειά του ήταν να προσφέρει ενεργειακή θεραπεία σε άτομα που υποβάλλονταν σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία για να βελτιώσει την κατάστασή τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Stefan έμαθε πολύ περισσότερα για την ανακούφιση του πόνου και ανέπτυξε το δικό του σύστημα θεραπείας.

Το βιβλίο του Stefan «Healing Your Spine» είναι το πρώτο βιβλίο που βασίζεται στη ενεργειακή ιατρική για την θεραπεία και την πρόληψη των πόνων που οφείλονται σε προβλήματα της σπονδυλικής στήλης. Δείχνει τις διασυνδέσεις μεταξύ όλων των πιθανών αιτιών της οσφυαλγίας -σωματική, συναισθηματική, νοητική και ενεργειακή – και προσφέρει ασκήσεις και τεχνικές που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές, ασφαλείς και εύκολες στην εφαρμογή τους.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί στην ελληνική γλώσσα με τον τίτλο» Θεραπεύοντας τη σπονδυλική στήλη» από τις εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής.

Σκοπός του Stefan με αυτό το βιβλίο ήταν να προσφέρει νέες ιδέες σε όσους εργάζονται με άτομα που πάσχουν από προβλήματα της σπονδυλικής στήλης καθώς και απευθείας υποστήριξη σε όσους ανθρώπους υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, μέση και αυχένα.

The event is finished.

Date

Φεβ 18 - 19 2017
Expired!

Time

10:30