Όλα ξεκινούν από μια Διττότητα του χρόνου!

Αν κατά την διάρκεια μιας εκδρομής, εξουθενωμένοι από την ζέστη, βρείτε μια δροσερή πηγή, αδειάζετε το χλιαρό νερό του παγουριού σας και το ξαναγεμίζετε για να ξεδιψάσετε.

Παρομοίως, αν αδειάσετε από την μνήμη σας ο,τι έχετε μάθει, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε σε νέες βάσεις τόσο εκπληκτικές και όσο απαραίτητες.

Η θεωρία της Διττότητας παρουσιάζει μια επαναστατική μέθοδο, η οποία αφορά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και συνεπάγεται μια ολοκληρωτική αμφισβήτηση του τρόπου ζωής σας.

Χρησιμοποιώντας την στην καθημερινότητά σας, θα μπορέσετε να βρείτε σύντομα μια ισορροπία προσωπική -σωματική ή ψυχική-, οικογενειακή ή επαγγελματική.

Όσον αφορά εμένα, είναι χάρη στην αρχαία Ελληνική γλώσσα που κατάφερα να κατανοήσω τα περίπλοκα γρανάζια αυτής της τρισδιάστατης κίνησης, καθώς επίσης και την απλότητα των εφαρμογών της. Έτσι μπόρεσα να κάνω προσιτή σε όλους μια διδαχή απλή, ικανή να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται σε αδιέξοδο συναισθηματικό, σχέσεων, επαγγελματικό, πολιτικό, θρησκευτικό, σωματικό ή ψυχικό.

Μέσα απο άμεσες και θεαματικές εφαρμογές μπορέσαμε ήδη να αποδείξουμε αυτό που μπορούσαμε ήδη να δηλώσουμε: το να ξαναβρούμε την χαμένη μας ισορροπία ελέγχοντας το παρελθόν και το μέλλον είναι το ίδιο εύκολο με το να βρεθούμε σε δύσκολες καταστάσεις, ακόμα και ανυπόφορες ή να ασθενήσουμε λόγω άγνοιας.

Απόσπασμα από το βιβλίο του JPGM “Αλλάξετε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του Χρόνου” (εκδόσεις Έσοπτρον)

———————————————————————————————————————

Ο Χρόνος είναι συνεχής, αλλά εμπεριέχει στιγμές μη συνειδητές από τον άνθρωπο, που επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το «παρελθόν» και το «μέλλον».

Ονομαζόμενες από τον JPGM «ανοίγματα του χρόνου», αυτές οι μη συνειδητές στιγμές μας δίνουν ζωτικές διαισθήσεις, ένστικτα και προμηνύματα. Ο έλεγχός τους μας επιτρέπει να βελτιώσουμε στο μέγιστο δυνατό το μέλλον μας πριν το ζήσουμε, να κατανοήσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε μια προσωπική και συλλογική ισορροπία.

Ξεχνώντας όλα αυτά που έχετε μάθει, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή πάνω σε νέες βάσεις που είναι καταπληκτικές και συγχρόνως απαραίτητες. Όταν εφαρμόζεται στην καθημερινή ζωή, αυτή η ανακάλυψη ισοδυναμεί με μια ολική αναθεώρηση του τρόπου ζωής μας και μας οδηγεί σε μια ισορροπία σωματική, ψυχική, συναισθηματική, οικογενειακή ή επαγγελματική, μια ισορροπία που αντιστοιχεί στην ισορροπία των σκέψεών μας.

Με την επίγνωση της Θεωρίας της Διττόττητας οδηγήστε στην ανακάλυψη και τον άμεσο έλεγχο ενός πανίσχυρου προσωπικού ενεργειακού δυναμικού, που συνδέεται με τα ανοίγματα του χρόνου. Αυτός ο έλεγχος σας επιτρέπει να βιώσετε το κάλλιστο από τα διαθέσιμα μελλοντικά δυναμικά σας.

Αντί να είναι εναντίον των διαφόρων ερευνών μας για εξεύρεση ισορροπίας και των διαφόρων θεραπειών, αυτός ο έλεγχος βοηθά να αναγνωρίσουμε τις άριστες λύσεις για μας.

Η προσωπική μας εξισορρόπηση συμβάλλει στην ισορροπία των άλλων, αλλά ακόμη και του πλανήτη, ο οποίος μόνο και μόνο από άγνοιά μας αποσταθεροποιείται.

Μετά την παρατήρηση ενός υπερκαινοφανούς αστέρα (supernova) το 1998, δύο αστροφυσικοί, οι Brian Schmidt και Saul Perlmutter, απέδειξαν καθαρά την ύπαρξη μιας αντιβαρυτικής ενέργειας (εξάπλωση του σύμπαντος: 66,6% της ολικής ενέργειάς του), που είχε προβλεφθεί από τη θεωρία της Διττότητας το 1996. Το 2011, οι δύο αστροφυσικοί πήραν το βραβείο Nobel γι’ αυτή τους την ανακάλυψη.

1 Ανακάλυψη του JPGM το 1988 – Επιστημονικές ανακοινώσεις σε διεθνή περιοδικά 1996-2010: «The Doubling Theory», by J.P. Garnier Malet.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Όσοι ενδιαφέρονται για τις επιστημονικές αποδείξεις πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επιστημονικές δημοσιεύσεις μου σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά υπόκεινται σε κρίση έγκυρων επιστημονικών επιτροπών. Μάλιστα, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Φυσικής (American Institute of Physics – AIP) μου απέδωσε επιστημονική διάκριση το 2006. Αυτοί που προσπάθησαν με ειλικρίνεια να κατανοήσουν και να προχωρήσουν στον τομέα αυτό δεν ανακάλυψαν κανένα λάθος. Όπως έλεγε ο Καρτέσιος, πρέπει κανείς να αμφιβάλλει γι’ αυτά που γνωρίζει προκειμένου να δεχθεί μια καινούργια θεωρία. Ας αδειάσουμε λοιπόν το μπουκάλι μας πριν το γεμίσουμε με κάτι καινούργιο.
Από καρδίας.» JPGM

Τα δύο βιβλία του JPGM έχουν εκδοθεί και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Έσοπτρον:
• «Αλλάξτε το Μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του Χρόνου»
• «Ο Διττός Εαυτός – Πώς λειτουργεί;»
Έχουν ήδη μεταφρασθεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και γνώρισαν πολλές εκδόσεις στα Γαλλικά.

Ο κος Garnier-Malet επισκέπτεται την Ελλάδα και διδάσκει στα σεμιναριά του για την εφαρμογή της Θεωρίας της Διττότητας.