ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Θέμα: Επιτύχετε τους Στόχους σας με τεχνικές του Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού.

Ομιλητής: Χαράλαμπος Σολέας.

Ώρα: 18.30 στο Zoom

Στην αρχή της Νέας Χρονιάς 2024 μια Πνοή Αλλαγής έρχεται να μας διαπεράσει, ας υποδεχθούμε το νέο έτος μέσα από μία θέση αυτοκυριαρχίας καθορίζοντας τα θέλω μας.

Σε αυτήν την διάλεξη ο Χαράλαμπος Σολέας θα σας δώσει πληροφορίες για τον Νεύρο Γλωσσικό προγραμματισμό και πως αυτός μπορεί με τις τεχνικές του μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ο ΝΓΠ είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους Σύμβουλους Ζωής του κόσμου, χρησιμοποιείτε σε κάθε πτυχή της ζωής, προσωπική, επαγγελματική, θεραπευτική και γενικά για επίτευξη κάθε στόχου.

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι διεθνής εκπαιδευτής του NLP που παρέχει λύσεις NLP για μεμονωμένους και εταιρικούς πελάτες.

Όλοι έχουμε απεριόριστες δυνατότητες μέσα μας για να δημιουργήσουμε τα όνειρα που επιθυμούμε, απλά πρέπει να μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές…

Αν έχετε προσέξει ποτέ κάποιον και θαυμάσατε τις ικανότητές του ή την ικανότητα του σε οποιαδήποτε τομέα, έχετε τη δυνατότητα να παράγετε τα ίδια ή ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το NLP είναι το κλειδί για την προσωπική και επιχειρηματική γνώση.

Σας περιμένουμε.

Εγγραφή στην Δωρεάν Διάλεξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/meeting/register/tJUuceigqz0rEtZUObBGYpeypxfErq0IWjHm

Χαράλαμπος Σολέας, εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Ενεργειακών Θεραπειών και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον NLP (Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό) τρόπους για να βοηθηθείτε περισσότερο η ακόμα και να γίνετε NLP Practitioner επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.soleas.eu

xaralampos

Χαράλαμπος Σολέας

Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης