Το τριήμερο, από τις 20 έως τις 22 Απριλίου, σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000 τμ στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι, διοργανώθηκε από την ECOPOLIS το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα, το Healthy Life Festival, στο οποίο η Better World είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει.

Επί τρεις μέρες, χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με την Better World, αλλά και τους υπόλοιπους 250 εκθέτες και να ενημερωθούν για υπηρεσίες, μεθόδους, νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν τον τρόπο ζωής μας και εξισορροπούν την υγεία μας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Η πολύπτυχη έκθεση έλαβε τα εύσημα τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών, για την άρτια οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την πρωτοτυπία της καθώς παράλληλα με την κύρια έκθεση, πραγματοποιήθηκαν forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Από πλευράς μας, θέλουμε να συγχαρούμε την Ecopolis για την άψογη διοργάνωση και να την ευχαριστήσουμε θερμά για τη φιλοξενία καθώς επίσης και όσους συνεργάστηκαν για την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου μίας πολυθεματικής ποιοτικής έκθεσης, τόσο ξεχωριστής και διαφορετικής, όσο και αντάξιας των μεγάλων αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού. Μπράβο!

Όσοι μας επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την Αδαμαντία Καζάκου Ιδρύτρια του Life Mentoring Group, να λάβουν συμβουλές Life Coaching καθώς και ενημέρωση για τα σεμινάρια και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Better World.

Για τη Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη